Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Paticik Halkı

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum seçimler hepimizi sonuna kadar gerdi kimimiz bu diyarlardan göçmeyi planlıyor kimimiz farklı düşüncelere sahip ama sizden tek birşey rica ediyorum eminim ki benim gibi düşünenler var burada. Lütfen İslam Dini hakkında alay konusu olan topicler açmayınız. Akp muhafazakar bir partidir adı üstünde "MUHAFAZAKAR" bu tür partilerin böyle olması doğal tabi işin içeriği de var insanların geçmişine baktıkça şeriat vs. görüyoruz. ama lütfen rica ediyorum bu işi İslam dinine mal etmeyiniz. umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz tahrik olmak kötü bir duygu bunu tatmaktan nefret ediyorum başkalarının tatmasıda hiç hoş bir şey değil... saygılarımla

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:03 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen yukarda, internet topiğinde, namaz vakitlerini gösteren site ile afedersiniz taşak geçilmiş. sorayım şimdi, akp ile, seçim ile ne alakası vardır? Namaz neden eğlence konusu olmaktadır? Akp'nin dini kullanarak yaptığı faaliyetler yüzünden tüm "dinibütün" insanları parmağımızla işaret edip hOHohoahoAOHo mı diyeceğiz? Bu mudur laik demokratik gençlerin yaptığu bu sıralar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...