by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Biliyorum seçimler hepimizi sonuna kadar gerdi kimimiz bu diyarlardan göçmeyi planlıyor kimimiz farklı düşüncelere sahip ama sizden tek birşey rica ediyorum eminim ki benim gibi düşünenler var burada. Lütfen İslam Dini hakkında alay konusu olan topicler açmayınız. Akp muhafazakar bir partidir adı üstünde "MUHAFAZAKAR" bu tür partilerin böyle olması doğal tabi işin içeriği de var insanların geçmişine baktıkça şeriat vs. görüyoruz. ama lütfen rica ediyorum bu işi İslam dinine mal etmeyiniz. umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz tahrik olmak kötü bir duygu bunu tatmaktan nefret ediyorum başkalarının tatmasıda hiç hoş bir şey değil... saygılarımla [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:03 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aaa ılımlı islamcıydı hani akp hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akpnin ne olduğunu değil bu konu hakkında tartışacaksınız buyurun ama lütfen başka yönlere saptırmayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Akp bir merkez partisidir.. bi çok ateist yada benzer dine mensup olmayan kişiden oy almışlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 para karşılığı almışlardır. mesela ben ateist kimseyi tanımıyorum a.k. partisine oy verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tanışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kaç tane ateist tanıyosun Türkiye'de toplam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 napıcaksın. yeterince tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 doğru diyosun da erbakan zamanındaki gibi "başı açık öğrenci, üniversite çıkışında 8 türbanlı öğrenci tarafından dövüldü" olayları yine çıkarsa o zmn sorarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hacker o diil de, 2 kizi idare etmek gunah miymis baktin mi ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 erbakan ulusalcı diimiydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 harem kurmak sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yetmiyomuş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İlke 4'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 uygun bir dille sorunumu sizlerle paylaşmak istedim topicin içine ettiğiniz için teşekkür ederim herneyse.. devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yanlış yazmışsın düzeltmeni bekledik, akp merkez partisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şimdi sırf AKP seçimleri kazandı diye, her namaz kılan gence, her türbanlı kadına "yobaz" damgası yapıştıracak bir kesim oluştu ya ona yanarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dynun onu yapacak pek fazla kişi olduğunu sanmıyorum. Büyüyünce saygı gösteriyor insan herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kimsenin herhangi bir dine karsı saygısız konustugunu sanmıyorum.ancak siyasal islam kullanılırsa hep eglence konusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oha namaz kılan niye yobaz oluo ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Hacker o diil de, 2 kizi idare etmek gunah miymis baktin mi ona? :)) idaresine bağlıdır muhtemelen, saman altındansa no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: [şikayet et] § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:55 [ özel msj ] Selamın aleyküm din kardeşlerim; bundan sonra böyle mesajlar, malumunuz. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Allah belanızı versin tez zamanda. eet DoruK saygı gösterio insan herşeye, büyüyünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hemen yukarda, internet topiğinde, namaz vakitlerini gösteren site ile afedersiniz taşak geçilmiş. sorayım şimdi, akp ile, seçim ile ne alakası vardır? Namaz neden eğlence konusu olmaktadır? Akp'nin dini kullanarak yaptığı faaliyetler yüzünden tüm "dinibütün" insanları parmağımızla işaret edip hOHohoahoAOHo mı diyeceğiz? Bu mudur laik demokratik gençlerin yaptığu bu sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saygı gösterip huşu buldum evladım. sen de ayar veremediğin kişilere saygı gösterip defol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Dynun. İnançlı insanlarla dalga geçildiğini sanmıyorum. İma edilen mesaj var, onun mizahı yapılıyor şuan. Bi iki gün sonra penguen çıkınca rahatlayacak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar