RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sanırm seçimden sonra AKP yanlıları arttı. Seçim öncesi tartışmalarda, cumhuriyet mitinglerinde bu kadar tartışmalar olmuyordu. Bana mı öyle geldi yoksa hakkaten öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kazananın yanında görünmek ister bazı bünyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 22 si sabahı pati forumlarında cogu insan kimligini saklarken,aksamında bir anda pati muhafazakar taban yaptı. nası bi tırıslık varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o değil izmirde düne kadar çok dikkatimi çekmelerine rağmen %10 oranında türbanlı-çarşaflı görürdüm, bu seçimlerden sonra artık böyle insanları iplemiyorum ona rağmen bir sürü şatafatlı giyinmiş-türbanlı, beyaz elbise üzerine parlak transparan dekolte-türbanlı, kara çarşaf-ultra pahalı deri çanta, türban takmasına rağmen vücut hatlarını oldukça belli eden dar kesim (dalgıç elbisesi gibi) elbise, çeşitleri gözüme çarptı. sanki nazire yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Apache hyr 23 temmuzdan sonra antiakp ciler birden su yüzüne çıkınca cevap veriyor o sessiz sedasız patilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Elhamdulillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 durduramadınız yola devam ediyoz işte kıskananlar çatlasın .. geçmiş olsun hepinize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o patiler vatan haini ilan edilip boşu boşuna tartışmaya girmektense cevabı sandıkta vermeyi tercih ettiler. halk ülkemizi laiklik korkusuna ve postal sesine boğmak isteyenleri bu sandığa gömdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir... bu durumda chp hep iktdr olurdu snrsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bana kömür vermediler ondan böyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 zarek akp ye mi oy verdin? cevap vermeyebilirsin özel bişi yani sonuçta da merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 işte kimisi mitinglerde bas bas bağırdı, kimisi sessiz sedasız gidip oyunu verdi. kendilerin gibi düşünmeyen herkese şeriatçı damgası vuranlarda beş parmağın izi çıktı mı onu kontrol ediyorum ben iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben hep vardım. ama artık işler yoğunlaştı anca geceleri girebiliyorum. seçimden sonra ilk girdiğim zaman PFH (paticik faşizm hareketi) nin nasıl davrandığına bakmak için girdim. şimdi bakıp eğleniyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sana gerçek faşizm yaşatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: zarek akp ye mi oy verdin? cevap vermeyebilirsin özel bişi yani sonuçta da merak ettim sadece. hayır vermedim ama tekrar oy verme şansı olsa şu anda oyum akp'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 akp'ye oy veren zarek olsun... Belki akp'liler bunu övgü olarak alır. Ki bu şereftir zarek için zaten, oyu akp'ye artık nasılsa... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 seçmene ip atana mı vereyim oyu ? şu saatten sonra baykal'a mı vereyim ? derin devletin kuşkulu adamı ağar'a mı vereyim ? kaç parti var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 verme o zaman bakın vermemek bu işe yarıyo arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Zarek bak olayı vurgulasın diye bir daha koyuyorum resmi Aman diyim ters hareket yapma. Köftelere dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Neyse ki icim rahat secimden once burada bir baslikta CHP bu halktan oy alabilecegini mi zannediyor demistim soylenmedik soz kalmamisti. AKP li degilim ama hakli cikmanin hazzini yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar