Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Şey Fark Ettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil izmirde düne kadar çok dikkatimi çekmelerine rağmen %10 oranında türbanlı-çarşaflı görürdüm,

bu seçimlerden sonra artık böyle insanları iplemiyorum ona rağmen bir sürü şatafatlı giyinmiş-türbanlı, beyaz elbise üzerine parlak transparan dekolte-türbanlı, kara çarşaf-ultra pahalı deri çanta, türban takmasına rağmen vücut hatlarını oldukça belli eden dar kesim (dalgıç elbisesi gibi) elbise, çeşitleri gözüme çarptı. sanki nazire yapıyorlar :)
Mesaj tarihi:
akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir...
Mesaj tarihi:
o patiler vatan haini ilan edilip boşu boşuna tartışmaya girmektense cevabı sandıkta vermeyi tercih ettiler.

halk ülkemizi laiklik korkusuna ve postal sesine boğmak isteyenleri bu sandığa gömdü.
Mesaj tarihi:
said:
akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir...

bu durumda chp hep iktdr olurdu snrsm
Mesaj tarihi:
işte kimisi mitinglerde bas bas bağırdı, kimisi sessiz sedasız gidip oyunu verdi.

kendilerin gibi düşünmeyen herkese şeriatçı damgası vuranlarda beş parmağın izi çıktı mı onu kontrol ediyorum ben iki gündür.
Mesaj tarihi:
ben hep vardım.

ama artık işler yoğunlaştı anca geceleri girebiliyorum.

seçimden sonra ilk girdiğim zaman PFH (paticik faşizm hareketi) nin nasıl davrandığına bakmak için girdim.

şimdi bakıp eğleniyorum :))
Mesaj tarihi:
said:
zarek akp ye mi oy verdin? cevap vermeyebilirsin özel bişi yani sonuçta da merak ettim sadece.

hayır vermedim ama tekrar oy verme şansı olsa şu anda oyum akp'ye.
  • Yeni Oluştur...