Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Şey Fark Ettim

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

o değil izmirde düne kadar çok dikkatimi çekmelerine rağmen %10 oranında türbanlı-çarşaflı görürdüm,

bu seçimlerden sonra artık böyle insanları iplemiyorum ona rağmen bir sürü şatafatlı giyinmiş-türbanlı, beyaz elbise üzerine parlak transparan dekolte-türbanlı, kara çarşaf-ultra pahalı deri çanta, türban takmasına rağmen vücut hatlarını oldukça belli eden dar kesim (dalgıç elbisesi gibi) elbise, çeşitleri gözüme çarptı. sanki nazire yapıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
akp yanlıları demek hatalı, güç yanlıları demek doğru. chp kazansaydı herkes atatürk, ordu fln derdi, mhp kazansaydı milliyet fln derdi. sonuç olarak insanlar gücün yanında olmayı seçiyorlar. bence yanlış, insanlar inandıkları fikirleri korumalı. ama kazananın arkasından laf etmekte yanlıştır, her ne kadar sevmiyor olsanda. Sonuçta millet seçmiştir...

bu durumda chp hep iktdr olurdu snrsm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...