Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bir dergiyi okurken bu sitenin reklamina rastladim... Dergide bir kart vardi, ustunu kazidiktan sonra "Clue: what do you get if you divide TCP by PI?" sorusu cikti... Kartin arkasinda da bir link vardi: intel.co.uk/crackthecode O linke girip cevabi yazdim: [spo] TCP/IP [/spo] Sonra bir soruyla daha karsilastim...: [spo] Your puzzles start here. And here's your first clue: 62, 65 and faster and faster! Linke tikladiktan sonra bu resme bakip cevabi deneme-yanilma yoluyla buldum... 62658591 [/spo] Bir sonraki soru daha da garipti... [spo]Security counts but how many times? Kasanin altinda "ECC200" ve "ASCII" yaziyordu. Googleden ECC200u arastirdim ve bir barkod sistemi oldugunu buldum. Wikipediadan da biraz bakarak online decoderini buldum ve resmi girdim, cikan sonuc: http://www.intel.com/cd/business/enterprise/emea/eng/business-pc/310547.htm [/spo] Ve burda takildim... Gerisini beraber cozelim diyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ne ki bu ki? çözersen bedava işlemci falan mı gönderecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben bedava online decoder bulamadım, göster onu çözelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 wikipediadaki referanslar arasinda var da onemli olan o degil.. adam decode etmis. decode edince o link cikiyor ortaya. oraya gireceksiniz, security'nin ne kadar counttigini bulacaksiniz iste ve sanirim sonucu ascii olarak istiyor bizden [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:51 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://cracktheclues.intel.com/ [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 17:10 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 E bulunca ne olcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 160 gb ipod clasic US tatili bide laptop sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: residents of the UK yani bize cacik yok, zevkine yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hadi film izleyelim niye? gibi oluyor bu niye bulalım kiler =) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 17:49 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar