yigef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Dungeon Runner oynayan var mı? yeni başladım ve anlayamadığım şeyler var, yardımcı olabilecek varsa tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Beta'sını oynamıştım, pek beyenmemiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oynuyorum arada .. cevaplamaya calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oynayan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bunun retail keyini satan bi site biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Silphatos said: bunun retail keyini satan bi site biliyor musunuz? http://en.wikipedia.org/wiki/Dungeon_Runners bı bak ıstersen f2p oldu sanırım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oyun zaten açıldığından beri f2pydi de retail serialda 6 ay membership ayrıcalıkları ve gnome hediye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 http://www.blinggnome.com/ şundan çok alasım var ya ama 15€'a acıyorum çünkü 2 hafta sonra yine unutacağımı biliyorum oyunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Online adam yok serverlerinde sorun o.. Max 250 kisi gordum ben oda insani sogutuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 zaten 250 kişi sınır var, geçen yıl yine 4-5 server vardı şu an 1 tane var. niye patladı bu oyun anlamadım, eğlenceli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kapanıyormuş oyun aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oyun çok iyi değildi ya, pvp sistemide bi garipti. lvl 18 karakterle 2 tane lvl 50 küsür adamı alabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar