Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link bu: http://www.myspace.com/altaydagistan Arkadaşlar bir süredir beste ve söz yazmaya çalışıyorum. Bir ton sildiğim şey oldu. En son bu üçü çıktı meydana. Gitarı daha hala geliştirmeye çalışıyorum kendimi,solo gitar dersleri alacağım yaz sonunda. Vokal seviyemin gelişiminden memnunum istediğim seviyede tam olarak değilim ama yani çalıştığım için hızlı ilerliyor. Kayıtlar hakkında da söyeleyebileceklerim akustik gitarım sorunlu,klavyesinde bare akorlar tam basılmıyor yeni bir takamine alacağım yakında. Kayıtların hepsi philips bilgisayar mikrofonuyla yapıldı. 3 Bestem var linkte. Masal Kızı'nı kız arkadaşıma yazdım Diğerleri de onunla azıcık alakalı. Kayıtlar değil de besteler ve sözler hakkında yorum yapmanız sizden ricam,yapıcı olmak şartıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sesin çok iyi ama sözler bana hitap etmedi pek böyle masal havası sevmiyorum ben pek. Bu arada hangi şehirdeydin? Grup arıyomuşsun bi stüdyo denerdik seninle ankaradaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bence de tavsiyem hızlıca güzel ekipman edinmen yönünde:) gerisi için pek problem yok.. kendi başına da çalıştıkça vokal seviyen artar.. grupla çalıştıkça da müzik kulağın iyice gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi şu yorumları olmamış diyip bırakıyosunuz fitil oluyorum , niye olmamış onu söyle adam onu sormuş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İstanbul'dayım ne yazık ki :( keşke aynı şehirde olsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 başarılar doğru yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Saat beş i çok beğendim.Ama bu diğerlerini beğenmediğim anlamına gelmesin.Eğer daha kaliteli ekipmana ulaşabilirsen çok daha iyisini yapabilirsin bence.Söz yazımını da geliştirmen için mümkün olduğunca çok şey oku ve algılarını açık tutmaya çalış.Devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Dinan +rep sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Vokaline biraz daha öznellik kat. Şarkılarda hep aynı ya da benzer ritimleri kullanma. Klavyeler de biraz daha hareketli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 - Masal Kızı'nı baştan sona kadar dinlemedim, fakat bana yollamıştın sanırım. Sololar çok sönük kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. - Saat Beş'te ise vokal full detone. Sanki sen şarkıyı söylemişsin arkasınada alakasız bir back sound yerleştirmişsin gibi olmuş (sanırım öylede olmuş :D ) ayrıca bu şarkıda da çok zorlama bir solo olmuş. - Meleğim Akustik ise klasik bir sahil şarkısı gibi olmuş açıkçası. Güzel bir altyapı ile sağlamlaştırılabilir diye düşünüyorum. Yorumlarım sert gibi olabilir ama öyle algılama, bunları düzeltebildiğin zaman çok daha güzel şeyler elde edebilirsin. Bu besteleri tamamen çıplak düşünürsek hiç fena değiller. Birşeyler olabilir yani... Bir gün oturup üzerinde uzun uzun konuşur birşeyler eklersek (-ki umarım zamanım olur) daha tatlı şeyler yapabiliriz. :D Edit: Bir de metronomuna daha bir dikkat edersen çok daha güzel olacak ;) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:51 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar