Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Son günlerde piyasalarda yükselen yabancı sermaye forum piyasasınada el atmak istiyor. Paticik comu almak isteyenler arasında manukyan şeyh maktum ve talabaninin şirketleri var. Soruları yanıtlayan Unakıtan ''türk vatandaşı forum mu işletirmiş kardeşim babamın forumu gibi satarım, hadi alın dynamickide gidin dedi. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 vay adi giderz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tayyeaponthemove.com alıyomuş bizi 2 ytlye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dynamick Ingiliz usagi zaten, Zegna da harem karsiligi direk satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben satmam penth beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İhaleye girerim bende Araplarla ortak olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hehe. paticik özel değil mi zaten? devlet el koyup sonra özelleştiricek. ihaleyi ben alıcam, burayı komple şeriat yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ihaleye girmemize izin vermez araplar ve fransızlar sağlam bir arka bulmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 malezyalı ortak buluruz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horace biz de sana darbe yapıcaz, eğleniriz lan hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Roman Abromovich'e verelim mi siteyi patiler , en azından premier lig'e çıkarız. @DarKRideR KO ve Silkroad'ın başına gelenler malum , Malezyalı ortak yaramıyor be patiler. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 11:13 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 olsun abi paraları lazım bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar