Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sensible eger kızarkadasınla ozel bir gunu kutlamak ıcın restoran arıyorsan mıdpoınt dııl caddede boynerın sokagındakı palmadore'yı ısrarla onerırım. evet mıdpoınt de ıyı kotu restoran olabılır ama oraya gelen "beeeerkcaan bana ferrarı al" tayfası ve karı kız kaldırmak ıcın gıden olgun beyfendı tayfası sızn romantık gecenızı yalan edebılır.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 rifaysle yarışır demişin de fridays de kaliteli bir yemek yokki zaten?gayet de normal seviyede yemekler bir öküz gibi pahalı...tamamen gereksiz. palmadora bazen çok boş oluyo o bayabilir. ben suadiye cafe'yi öneririm sahilde..son zamanlarda en çok gittiğim yer ve bence şu an cadde taraflarındaki en güzel yerlerden biri mekan olarak..yemekleri de gayet 10 numara..tavsiye ederim.
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Valla kanlıcaya gidebilirsen Paysage 'i tavsiye ederdim., manzarası olsun yemekleri olsun (özellikle deniz ürünleri konusunda istanbulda başka yarışabilicek restaurant tanımıyorum ) tam anlamıyla muhteşem resim fln için http://www.paysagerestaurant.com [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:29 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 todori bir sürü var dimi,fenerbahçede var,caddede var,başka ?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hmm bağdat caddesindekini bilmiyordum ben. Ama isim benzerliğidir heralde. Fenerbahçedeki orjinal mekanı fb işletiyor şu anda. Ondan önce bi devlet kurumundaydı galiba. Devlet el koymadan önce de dönemin bilimum şair yazar tayfasının takıldığı sağlam muhabbetin döndüğü bi mekanmış.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 maltepe sahılınde gayet guzel restorantlar var zaten kadıkoy-bostancı gereksız tavsıyem ıdealtepe gunaydın fıyatları uygun obez degılsenız max 50 ye cıkarsınız(ne olur ne olmaz dıye sen fazla para bulundur)
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi kzı arkadaşını kebapçıya goturceksen gotur kalamış develiye ama kepabçı biraz abes kaçabılır =) tabi bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi ama bana oyle geldı
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kebapci neden abes kacsin yahu? iliski gozlemledigimiz kadariyla tango gosterisiyle basladi, fransiz cok iyi restaurant arayisiyla devam ediyor tam gaz. peder harcligi kesince de biter. ozetle, kebaptan utanmayiniz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: istanbula gittiğimde arkadaşlar şampiyon kokoreç diye bi yere götürmüştü çok güzel bişey yapıyolar kokoreç diye ama ne olduğunu söylemediler. süpersin Cons, orta yerimden çatladım gülmekten ..
matama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 simdi balik dersen o bolgede ben catana derim eger uzaklara giderim dersen lacivert yok ben amerikan mutfagi takilcam dersen midpoint old english kirinti bunu giderir kebap dersen eskiden caddede emmim vardi kapanmis bence en iyisi uzakta ama mabeyin, lezzetli istiyorssan adana dostlar. TIKE yide unutma . Palmodore var ustunde tikenin oda iyi boyle acaip birsey olsun dersen go mongo var. Tamamen farkli makarna yiyecem dersen wapioni var daha sayarim istersen P.S napalim tek yasayinca insan disarda yiyor :) assagilamayin :)
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Emmim den sonra cadde iskenderde kapanmış yav güzelim Türk yemeklerine kıyıyolar:)
malik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kazasker de piramit pastane var.açık bahçede ağaçların içinde masalar.yemek servisleri de var.kazasker türk petrolun biraz gerisinde bostancıya doğru giderken.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 house cafe 4 adet içicek 80 milyon :) şinitzel 35 milyon
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 erenkoy kizilkayalar 1 hamburger 1.5 milyon. hem rekor olan 16 tane hamburgeri gecersen para odemiyosun yaninda burger king var karsisinda mcdonalds var. 10 kere yersin 100 milyon verecegin restoranda yapicagin romantizmi 5 defa yapma sansin olur 1 gidis 20 milyondan sonuclarindan firmamiz sorumlu degildir
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 haftasonu kızılkayalar'da kızla otururken tanımadığın biri yanına çöküp romantik atmosferi pilavcı atmosferine çevirebilir.
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aynen arcane'in dediği gibi. çok riskli :) kızla gidiceksen caddeye direk bakmayan happymoon's, kırıntı, casita veya tavacı recep usta'yı öneriyorum. sonra mirror'a gider bir iki bişey içersiniz tamam bitti gece??.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Casitanın yemekleride güzeldir hem.Feraye ile Çökertme[? adını tam hatırlayamadım] Kebabı mıydı neydi güzeldir yani 2 kişi 30-40 mil.den fazlaya çıkcanızı sanmıyorum
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: rekor olan 16 tane hamburgeri gecersen para odemiyosun Var mı böyle bişey? Varsa çalışmalara başlıyorum.
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Balık istersen Bostancı caddede Cunda var çok güzel herşeyiyle. Happymoons şaşkınbakkal veya fenerbahçe dekine gidebilirsin, Kırıntı da iyidir. Ayrıca fenerbahçe de blue cafe diye bi jon jon yer var bilmiyorum yemek servisi var mı ancak manzarası süper. Suadiye kafeyi de baya bi övüyolardı. İtalyan yemekleri için Caddebostan da İl Padrino var haftasonları kalabalık oluyor, onun dışında sakin baya.. Meksika yemeği caddenin suadiye yi geçip bostancıya yaklaştığın kısmında zara nın sırasında var. Hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:23 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 şaşkınbakkalda happymoons nerde tam olarak,hiç görmüyorum ben.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 özsütün arka taraflarında falandı abi.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abi zaten öle enteresandır,caddedeki restoranlar genelde caddenin üst tarafında. lisede mi ne takılıp oralara oha bu kadar yer var mı olmuştum ben,15 senedir ki burda oturuyorum. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:58 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
hunter007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 biraz geç olucak gerçi de caddebostan ırmak okullarının arkasında zanzibar diye bir yer var gayet güzeldir yemeği ortamı romantikliği vs şiddetle tavsiye edilir fiyatları midpoint civarında olsa gerek hatırlamıorum çok
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Siz yazmaya devam edin yine de,sıradakileri götürürüz :P
Öne çıkan mesajlar