Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tabiki kolay demek istemedim ama yani 5 senesi vardı akpnin, AB dayattı kalkınma planı diye çatır çutur geçirdiler oysaki AB nin kültürel yapısıyla türkiyenin ki arasındaki farkı anlasalar, kendi kalkınma planlarını oluştursalar çok daha verimli olur görüşündeyim. yani büyükşehir belediyesi gibi bi kavramımız var(elbette istanbul gibi bi şehirde verimli olucaktır ama herşeyin bi yolu yordamı var, büyükşehir belediye baskanı olan adama adeta despotluk düzeyinde haklar tanırsan sorun cıkar.(bknz. ankarada yıllardır bitmeyen büyükşehir vs. cankaya belediyesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu devirde darbe fln olmaz... Olsa ne olur? Bu sefer %46 yerine %56 oy alır bu zibidiler. Ordu CHP ye el koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Çifte mesaj [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:51 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yavaşşşşş yerler yaşşşşşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Darbeyle bir yere varilmaz, tabi 20 milyon insani oldurmek gibi bi planlari yoksa, bu bir. Darbeler ulkenin annesini yargilaya yargilaya bizi bu noktaya getirdi zaten, bu da iki. Ha onlar haricinde 5 sene icinde yine darbe olacak ne yazik ki, bu da 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 darbe isteeeerüüüüüüüüüüüük. [spo]alıntıdır[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ordu ne yaptıysa bilerek yapmıştır. Darbe yapma amacıyla AKPyi tek başına getirmek için o muhtra verilmiş olaiblr. Gerçi darbe olmaz, şansa eseri ölmeye başar hepsi, özelilkle dtpiller falan, yolda refüje çarparlar, kamyon çarpar, şu lur, bu olur. Fakat RTEyi assalar meydan da izlerim yani gidip, çok mu hayvanca oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cok guvenmeyin o yuzde elliye bir gun darbe gelir o yuzde elli bagrır asalım rte'yi diye [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:16 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hala uyanamadınız şu rüyadan..iyi uykular cunta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 albaylar kalkmış galiba yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Ordu CHP'ye el koysun. budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: RTEyi assalar meydan da izlerim yani gidip, çok mu hayvanca oldu?Yok ben de izlerim valla cigdem yiyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Babanız asılırken Tayyibin oglu izlese nasıl olur? Ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Babanız asılırken Tayyibin oglu izlese nasıl olur? Ayıp... yazdıklarımıza dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ne var yazdıgımda? Sen tayyibi asılırken izlemek istiyorsan kendini oglunun yerine koy dedim direk TAYYİBİ ASSALARDA İZLESEK LA havasında olan ben degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 numberten rte nin asılması ile ilgili bişi dedim mi arkadaşım mı ? yazdığın ağır bir laf onu söylüyorum. saldırgan cevaplar veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ehh saldırganmı ben sadece kendini onun yerine koy dedim neresi saldırgan anlamadımki. Nasıl bir topluluk bu anlamadımki başörtülüyü dışla çarşaflıya söv takkeliyi ez başbakanı as en iyisi uzak durmak iyi eglenceler si yu leytır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 take care o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 numberten 3 lesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kelle isterüüüüüüüüük. bence paticik yöneticilerinden başlanmalı asmaya. bütün yöneticileri liderleri asalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar