Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MADEM HILE VAR DIYORSUNUZ ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Al sana cevap :

AKP'nin kazanmasını rejim tehlikesi olarak goruyorsunuz.Sorarım size siz Avrupa'damı yasıyorsunuz...
Burası Turkiye...Ilımlı demokratik-islam ulkesi ve cumhuriyetle yonetiliyor.Bu insanların inancları var.Belki batıl belki yanlıs.Ve bu adamların AKP'ye oy verecegi cok acıktı.Neden once bisey yapmadınızda secim gecesi hepiniz ayaklandınız...

Iste buna yatmazcılık denir.Ve biliyorumki bu paranoyak hayalleriniz 2 hafta sonra gecicek.Alısıcaksınız alısmak zorundasınız cunki...
Mesaj tarihi:
Alışmak zorunda mıyız ? Çok koyun gördüm seni.
Ayrıca burası ılımlı islam ülkesi falan da değil.
Burası tam demokratik laik bir ülke.
Bireylerin inancını laik ülke kısıtlamaz, bireylerin inançsızlığını bir dine bağlı ülke kısıtlar.
Halkın tümünü rahat bir şekilde yaşatmak istiyorsa bir ülke laik olmak zorundadır bu yüzden. İsterse halkın tamamı inançlı olsun...

Okeyto?
Lörn tu pıley yor kılas nub
Mesaj tarihi:
said:
Bu senin aptallıgın kucuk messor...
Cunki sende bir zamanlar nayt oynuyordun ve su anda kendini level up olarak goruyorsun..
.

Küçük messora sordum, nayt oynamamış. Başka ilgi alanları mevcutmuş. Lvl up oluyo ara sıra evet.

said:
Su anda benim dusuncelerimi laf sokarak curutemezsin kusura bakma !!! Bana karsı politika bilgini konustur.

Cunki belliki size politika bırakılsa ezmeci yonunuzle mahvedersiniz ulkeyi !!!

Bir bok biliyorsan, ilgili konuda yazılanları okur, cevabını atarsın. İçi boş garip konular açmazsın.

ayrıca
[spo]Küçük messor nedir lan HAHAHA koptum [/spo]

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:17 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sorununuz ne biliyormusunuz ?

Amerika'da insanlar kiliseden cıkıp rock konserlerine,clublara gidiyorlar...

Biz ise dinimizden korkuyoruz.Anlamıyoruz.Oysa islam dedigimiz din bu dunyadaki kosulları en hafif din.Ha ben karacarsafı savunmuyorum.Tam tersi kadının kapanması hosuma gitmiyor.Fakat zaten bu islam degilki...
Hurafecilerin dini...

Demek istedigim su dinden kacacagımıza dini sahiplenelim Ataturk gibi,dini bagnazcılardan ve kafa kesenlerden kurtaralım...
Mesaj tarihi:
1947 de CHP nin hile yaptığı böyle tahmin edilmişti , yurt genelinde anketle , ama şimdi biraz farklı işler tabi .

Bi de , kendini level up olarak görmek ?
Mesaj tarihi:
ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. ülkelerin dini olmaz diyorum. bunu anlamıyor musun ? ülke dini olana da olmayana da saygı duymak zorundadır bu yüzden ülke , bir kurum olarak bir dini veya mezhepi temsil edemez. anlıyor musun bunu ?
Mesaj tarihi:
said:
Al sana cevap :

AKP'nin kazanmasını rejim tehlikesi olarak goruyorsunuz.Sorarım size siz Avrupa'damı yasıyorsunuz...
Burası Turkiye...Ilımlı demokratik-islam ulkesi ve cumhuriyetle yonetiliyor.Bu insanların inancları var.Belki batıl belki yanlıs.Ve bu adamların AKP'ye oy verecegi cok acıktı.Neden once bisey yapmadınızda secim gecesi hepiniz ayaklandınız...

Iste buna yatmazcılık denir.Ve biliyorumki bu paranoyak hayalleriniz 2 hafta sonra gecicek.Alısıcaksınız alısmak zorundasınız cunki..

Önce bir şey yapmadığımı nerden biliyorsun? Yattığımı nerden biliyorsun? Daha doğrusu bir şey biliyormusun? Seçim gecesi ayaklanıcaz tabiki ulan, halkın tablosuna lanet ettik. Bi laf var, uza.
Mesaj tarihi:
Fırat saçmaladığının farkındasındır inş. çünkü herşey güllük gülistanlık olsa bile ben halen daha ABye girmek için elimizden geleni yapıcaz diyen bir başbakan görmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Ya resmi din nedir ki zaten ? Karşıyım ben o resmi din olayına. Resmi din diye bir şey olamaz. Şaka gibi hakikatten. Zamanla aşılacak bunlar da. Gelip de bunları savunmuyorsunuz herhalde
Mesaj tarihi:
Messor senmi kurtarıcan ulkeyi...

SEN SANIYORMUSUNKI BU ULKENIN BASINA GELMIS OLAN EN KOTU KURUM AKP...DAHA DERININI DUSUN.BANADA HAKARET ETME.SEVIYENI DUSURUYORSUN...

bazılar halen isin esprisinde...Yazık...
Mesaj tarihi:
Hangi ülkelerde var o RESMİ DİN?

Ayrıca işin esprisindeyim, sen şaka gibisin çünkü.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:24 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ac ulkeler rehberi kitapını bak...

Bende avrupa birligini istemiyorum.Bende akp'yi tutmuyorum.
Benim anlatmak istedigim madem isyan ediyorsunuz bunu yapmadan once armutmu topluyoduk diye dusunun...

BEN SAKA GIBIYIM CUNKI HERSEYIN DOGRUSUNU SEN BILIYORSUN...

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kusura bakma ama senin kurtaracagın ulke dedigin topraklarda seninde benimde yasımın tutmayacagı anlayamacagımız olaylar var...

Bu nedenle bizim halk olarak 3 kasım 2002'de tepkimizi vermemiz gerekirdi.Bu yuzden simdi laf ebeligi yapmanın hic bir anlamı yok...
  • Yeni Oluştur...