Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MADEM HILE VAR DIYORSUNUZ ?

firatram

Öne çıkan mesajlar

Al sana cevap :

AKP'nin kazanmasını rejim tehlikesi olarak goruyorsunuz.Sorarım size siz Avrupa'damı yasıyorsunuz...
Burası Turkiye...Ilımlı demokratik-islam ulkesi ve cumhuriyetle yonetiliyor.Bu insanların inancları var.Belki batıl belki yanlıs.Ve bu adamların AKP'ye oy verecegi cok acıktı.Neden once bisey yapmadınızda secim gecesi hepiniz ayaklandınız...

Iste buna yatmazcılık denir.Ve biliyorumki bu paranoyak hayalleriniz 2 hafta sonra gecicek.Alısıcaksınız alısmak zorundasınız cunki...
Sosyal ağlarda paylaş

Alışmak zorunda mıyız ? Çok koyun gördüm seni.
Ayrıca burası ılımlı islam ülkesi falan da değil.
Burası tam demokratik laik bir ülke.
Bireylerin inancını laik ülke kısıtlamaz, bireylerin inançsızlığını bir dine bağlı ülke kısıtlar.
Halkın tümünü rahat bir şekilde yaşatmak istiyorsa bir ülke laik olmak zorundadır bu yüzden. İsterse halkın tamamı inançlı olsun...

Okeyto?
Lörn tu pıley yor kılas nub
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu senin aptallıgın kucuk messor...
Cunki sende bir zamanlar nayt oynuyordun ve su anda kendini level up olarak goruyorsun..
.

Küçük messora sordum, nayt oynamamış. Başka ilgi alanları mevcutmuş. Lvl up oluyo ara sıra evet.

said:
Su anda benim dusuncelerimi laf sokarak curutemezsin kusura bakma !!! Bana karsı politika bilgini konustur.

Cunki belliki size politika bırakılsa ezmeci yonunuzle mahvedersiniz ulkeyi !!!

Bir bok biliyorsan, ilgili konuda yazılanları okur, cevabını atarsın. İçi boş garip konular açmazsın.

ayrıca
[spo]Küçük messor nedir lan HAHAHA koptum [/spo]

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:17 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorununuz ne biliyormusunuz ?

Amerika'da insanlar kiliseden cıkıp rock konserlerine,clublara gidiyorlar...

Biz ise dinimizden korkuyoruz.Anlamıyoruz.Oysa islam dedigimiz din bu dunyadaki kosulları en hafif din.Ha ben karacarsafı savunmuyorum.Tam tersi kadının kapanması hosuma gitmiyor.Fakat zaten bu islam degilki...
Hurafecilerin dini...

Demek istedigim su dinden kacacagımıza dini sahiplenelim Ataturk gibi,dini bagnazcılardan ve kafa kesenlerden kurtaralım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Al sana cevap :

AKP'nin kazanmasını rejim tehlikesi olarak goruyorsunuz.Sorarım size siz Avrupa'damı yasıyorsunuz...
Burası Turkiye...Ilımlı demokratik-islam ulkesi ve cumhuriyetle yonetiliyor.Bu insanların inancları var.Belki batıl belki yanlıs.Ve bu adamların AKP'ye oy verecegi cok acıktı.Neden once bisey yapmadınızda secim gecesi hepiniz ayaklandınız...

Iste buna yatmazcılık denir.Ve biliyorumki bu paranoyak hayalleriniz 2 hafta sonra gecicek.Alısıcaksınız alısmak zorundasınız cunki..

Önce bir şey yapmadığımı nerden biliyorsun? Yattığımı nerden biliyorsun? Daha doğrusu bir şey biliyormusun? Seçim gecesi ayaklanıcaz tabiki ulan, halkın tablosuna lanet ettik. Bi laf var, uza.
Sosyal ağlarda paylaş

ac ulkeler rehberi kitapını bak...

Bende avrupa birligini istemiyorum.Bende akp'yi tutmuyorum.
Benim anlatmak istedigim madem isyan ediyorsunuz bunu yapmadan once armutmu topluyoduk diye dusunun...

BEN SAKA GIBIYIM CUNKI HERSEYIN DOGRUSUNU SEN BILIYORSUN...

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...