Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Görüntümden sıkıldım. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ortaokul-lise arası bir aralar jöle sürmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Saçımı uzatamıyorum. Mesala şu an kısa (resimdeki kadar değil) Ama benim en uzun halim. Çünkü saçımın sağ tarafı sağ arkaya yatıyor diğer tarafı aşşaya iniyor. Bu yüzden ön tarafımı kestirmeyi istiyorum. Yoksa dediğim gibi saçma bir saç çıkıyor ortaya. Sakal çıkmıyor. Aslında çıkıyor da boynumu saran bir şekilde. O da kirli sakal olunca çember sakallılarla karıştırılmaktan korkuyorum bıyığı ve sakalı kesiyorum. Yavaş büyümenin kötü yanlarından biri işte.. Sakal olsun saç olsun şu tipi bir düzeltin. Ona göre saçımı uzatçam veya kazıtçam. Grudge'ın o kabarık saçı, punkçıların kirpi saçı felan olabilir. Photoshopla neler yapabiliyorsanız yapın. İsterseniz paint'te de olabilir. Ama güzel şeyler bekliyorum. Dudağa ruj, arkaya GS fonu gibi şeyler olmasın. Hadi göreyim sizi: (umarım kısa olsun diye saçmaladığım tutorial'dan birşeyler anlamışsınızdır)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!(İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Şimdi yatıyorum söz bişeyler yapıcam[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 paint shop unda bi siniri var! :P saka walla alinma :P o resim pek uygun diil gibime geldi daha duz bi resmin olsa kameraya bakan daha iyi olur bence ve kareyi tamamen kaplamayan...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39230 http://www.geocities.com/wanderer1985/ http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36272&page=3 şurda var bazı resimlerim. ama en iyi resmim yukardaki sanırım. Fafori, çene, saç, boyun herşey ortada..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 çok bebek suratlısın[kötü bişi değil alınma sakın aman] favorileri biraz kısaltıp, saçı biraz uzatman[alnına kadar falan gelsin en az] ve dağınık bırakman, hatta wax ile falan şekilli ama dağınık bırakman yakışır gibime geliyor denemesi senden[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 guzel olmadi ama 5 dkda bunu yapabildim :) daha guzelini yarin denerim.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hadi bi tane daha yapim dedim[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 chris cornell resmi mi bu ? :)[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şu arkadaki sakallı herif, Grudge ile BonePART arası bir havası var. (grup resimde 2. sıra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 huaehuaehuae draven süpersin [Bu mesaj Raid3r tarafından 06 October 2003 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 muyha draven ın resımler zuper[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 alında anki bunun yeri tam da konudışı.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 görsel sanat yapıyoruz hocam ayrıca photoshopla da ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ahuhauh yaratıcılık had safhada ya :) Yaşasın photoshop[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophobe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bonecrusher'ı rock yıldızı yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bence renkli lens tak :PPehü ten rengiyle uğraşamadım, birileri yapar ne de olsa, çalışıyoz burda güya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ROFLMAO ! ahaha süper oldu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ema apla yaptı yapacağını yine. :) nası güldüm anlatamam.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 lol ben hala bakıp bakıp gülüyorum. boonkraşırcım, kızma da yani, baya "melül" oldun bööle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 one ya ahaha yerim ben o masumane bakışları :P renk gelmiş gözüne falan ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 abi adam kötürüm olmuş çıkmış AEHAEHAHHAHA !!!! :D çok güzel ya :lol:[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar