Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Download (10MB) [spo] [/spo] Çok güzel bir riff yazdığımı düşünüyorum açılış için. 3 gitar var şarkıda; bir ritim, iki lead. Bas melodileri yok diyebilirsiniz - basit bir şekilde ritme eşlik ediyor sadece. Davullar hızlı ama sanırım onlarıda pek iyi beceremedim. Davullar hakkında ne düşündüğünüzü söyleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hemen bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Riff: [spo][/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:59 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 davullar biraz kulağa batıyor açıkçası ... daha iyi olabilirdi.. zilde aksamalar var ... hihat-cross orantısız ve düzensiz gidiyor daha iyi olabilirdi .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 davul kasıyor sanki kendini evet. bi gariplik var davulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu tarz müzik bana göre değil sanırım :( Daha hafif şeyler yapmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Davul ritm kaçırıyor :P Bir de parça çok durağan olmuş yani nasıl diyeyim sanki 5 dakika hep aynı şeyi dinliyormuşum gibi hissettim [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hevi metal gibi olmamış zaten pek. değişik. rock gibi hafif. anlatamadım ama hevi metal değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Arada Cm kalıbından çıkıp başka bir akorda gidişat düzeltsen tek düzelik kırılabilir belki. Uzun sustainler kafa ütüleyebiliyor. Mesela Cm Bb ve Gb F yürüyüşünde F de kalıp F kalıbında bir doğaç yazabilirdin, sonra istediğin bir kadansla yine Cm ye dönebilirdin vb. Davullar geliştirilebilir. Şarkıda potansiyel var. Ben ara bir şeyler düşündüm şimdiden ama beste senin ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar