Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'te Cami

Bone

Öne çıkan mesajlar

benim yaptığımda yanlış bişi yok. adamın yaptığı bir hayvanlık var ki hayvanlık diyorum. kokona da bir tiptir. hakaret değildir. haddinden fazla süslü kadınlara denir. kız pek kokoşsun gibi.

ha hakaret de edebilirim, o hakkı bana verdi çünki. buradaki bir çok arkadaş da bu hakkı sağladı ama, o seviyeye inmemeye çalışıyorum içimden çok istesem de.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 04:15 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya her neyse farketmez. şahsen ben haşemalı dinci fanatiği olacak bir arkadaşın bi hanım kızımızın memesini avuçlamasına ihtimal de vermiyorum ama, dediğim gibi fanatiklik, aşırılık kötü bişi. ve dediğim gibi bunu her kesimden yapan var. bu gibi durumlarda hareketin ve fanatikliğin izole edilip değerlendirilmesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani iş dönüp dolaşıp cinselliğe mi gelecek? Bu mudur?

"Dinci bir yobaz, kız arkadaşının memesini ellemeyeceği için anti-dinci bir yobazdan daha iyidir" mi demek oluyor bu şimdi?

PS: Anlatmadan geçemeyeceğim, bir arkadaşım (ki kendisi cemaat evinde yaşamaktadır) bir gün muhabbeti açılınca James Bond filmlerinden hoşlanmadığını söyledi. Nedenini sorunca verdiği cevap şuydu: Bu adam her filmde bir sürü kadınla yatıyor, zina ediyor, izlemiyorum ben o filmleri.
Pes.
Hani dese ki, "bu adam her filmde bir sürü adam öldürüyor, öldürmek günahtır, izlemiyorum ben o filmleri", tamam diyeceğim, eyvallah. Ama adam cinayete takılmıyor, ki öldürmek daha büyük günahtır diye bilirim, gidip adamın uçkuruna takılıyor.
Güler misin, ağlar mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...