Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraflarım(özellikle makro)

oper

Öne çıkan mesajlar

ne işe yarıyor derken sormak istediğin ne? makro ne demek onu mu diyosun yoksa makro çekmek neye yarıyor mu diyosun..
makro adı üstünde işte küçük şeylerin ayrıntılarını çekme olayı daha yakından tabi... bi şeye mercekle bakmak gibi bişe..
diğer şeyi kastettiysen, tamamen zevk. çok zevk alıyorum ben. çeken insanlar da öyle zaten. tutku gibi bişe :)

hayvanları nerde bulduğuma gelince, kimisini okulda(okul ormanlık alan-odtü- börtü böcek çok) kimisini dayıma ahşap ev yapıyoduk onun çalışmaları sırasında (orası da ormanlık sayılır)
denk geliyo işte.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Doruk

evet odaklanmayla ilgili bişe daha çok.. hatta fotolara dikkat edersen böceklerin dışındaki yerler bulanık biraz.. sadece cisme odaklama yapıyor.. alan derinliğini artırırsak arkadaki kısım da biraz net çıkar.. neyse bunlar çekim tekniklerine giriyo işte biraz :)

bizim burda bi sürü ağustos böceği var cırlayıp duruyolar ama çekmek için pek müsait değiller.. denk getirip çekmeyi istiyorum aslında onları da.. hava çok sıcak olduğu için dışarı da çıkamıyorum fotoğraf çekmeye.. gerçi elimde başka makrolar da var. onları da buraya upload ederim. :)

edit: yeni bir foto daha ekledim

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...