oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 merhabalar, ben de fotoğrafçılıkta yeniyim.. http://www.fotokritik.com/kullanici/mergene de bi kaç tane fotoğrafım mevcut bakmak isteyenlere.. çalışmaların devamı da gelecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alayı börtü böcük. manzara çek görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 e makro dedik ya :) burda malesef manzara yok(bulunduğum yerde yani) bi 10 gün sonra falan istanbula gidicem 2 haftalığına. orda çekmeyi planlıyorum bol bol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Örümcek 2 oldukça iyiymiş. Makine de epeyce sağlam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Canon PS A630 makinam.. compact makineler arasında çok sağlam bi makina ama dslr bi makine değil :) edit:imla [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:16 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Compact makine ile böyle macro ha ? Şaşırdım hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 compact ile daha iyi makro çekilir. dslr ile daa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dslr ile de çekilir de ekipman lazım.. makro için özel lensler mevcut gidip da normal bi lensle çekersen olmaz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o örümcek 1'deki süper hayvan ya :) aslında tek bi gözü var. orda görülen göz gibi siyahlıklar pencere. kafanın içinde göz o pencerelerden ayrı ayrı bakıyo hedefe, ve örümcek hareketini o şekilde derinliği algılayarak yapıyor. kafa gözlem kulesi gibi bişey yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ama dslr ile daa zor. compact daa kolay. kompaklarda daha az ışıkla daha çok net alan elde edilebiliyo doğaları itibariyle. yoksa ben dslr ile çekiyorum, çok da güzel çekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sony compact makinalarında harika makro walla :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 portfolio'na bakarken yemek yiyiyordum ne yazık ki ve örümcekle göz göze geldim bir an... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:27 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hadi ya, kötü olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yeri değil belki ama, makro ne işe yarıyor acaba? bilmiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 soru sorulmşken bu hayvanları nerden buldun bnde bunu sorabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ne işe yarıyor derken sormak istediğin ne? makro ne demek onu mu diyosun yoksa makro çekmek neye yarıyor mu diyosun.. makro adı üstünde işte küçük şeylerin ayrıntılarını çekme olayı daha yakından tabi... bi şeye mercekle bakmak gibi bişe.. diğer şeyi kastettiysen, tamamen zevk. çok zevk alıyorum ben. çeken insanlar da öyle zaten. tutku gibi bişe :) hayvanları nerde bulduğuma gelince, kimisini okulda(okul ormanlık alan-odtü- börtü böcek çok) kimisini dayıma ahşap ev yapıyoduk onun çalışmaları sırasında (orası da ormanlık sayılır) denk geliyo işte.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yani evet nedir anlamında ne işe yarıyor diye sormuştum, cevabın için saol. peki bu odaklanmayla ilgili birşey mi yoksa yakınlaştırma vs. ile ilgili mi daha çok ayrıntıyı almasının sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 daha gormek isterim macro fotograflarını. ozellikle cimlerde aramanı tavsiye ederim.bu vakitte mantis cok:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Doruk evet odaklanmayla ilgili bişe daha çok.. hatta fotolara dikkat edersen böceklerin dışındaki yerler bulanık biraz.. sadece cisme odaklama yapıyor.. alan derinliğini artırırsak arkadaki kısım da biraz net çıkar.. neyse bunlar çekim tekniklerine giriyo işte biraz :) bizim burda bi sürü ağustos böceği var cırlayıp duruyolar ama çekmek için pek müsait değiller.. denk getirip çekmeyi istiyorum aslında onları da.. hava çok sıcak olduğu için dışarı da çıkamıyorum fotoğraf çekmeye.. gerçi elimde başka makrolar da var. onları da buraya upload ederim. :) edit: yeni bir foto daha ekledim [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:05 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 orjinal boyuttan croplama yap ama tam verimi gostermiyorsun makinanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 makro çekerken tamamen sabit olmak gerekiyo.. e elde çekince ancak bu kadar ama sağlam bi iki tane daha var. onları da yarın yüklerim :) hepsini birden koymayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yeni foto ekledim fotokritiğe... http://www.fotokritik.com/659153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 "Sadece aktif üyeler fotoğrafların tam boylarını görebilir." diyor. bu açıdan göründüğü kadarıyla gayet net bir fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 teşekkürler.. fotoğrafla ilgileneceksen üye olmanı tavsiye ederim. çok güzel bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar