Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ve sen evde kaldın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bowling for soup - i'm gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Teyzelerin dayıların amcaların falan gelmeyeceğini bilsem Linkin Park - Somewhere I Belong derdim , arkada dev ekranda AMV görüntüleri falan... Bkz http://www.youtube.com/watch?v=5lxF-rhyRI0 Şaka bir yana... Ciddi olmak gerekirse Modern Talking'den With A Little Love yada You Can Win If You Want derim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o diilde şimdi scorpions - you and i dinliodum ve düşündüm de evlenmek için güzel şarkı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bak normalde soylemem..ama bugun ii gunumdeyım tek bi sarkı soylıycem ehehehe kesin koycan dugune..özellikle ilk giriste guzel olur... Neverwinter nights - Main theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Opeth - Ending Credits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar