Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Arkadaşlar Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hafif slow baş ağıtmıycak Stereophonic - Amy Winehouse Vb. gibi canlıların söyledikleri tarza yakın pöliz :) [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ambient/lounge türü müzikleri şiddetle tavsiye ediyorum cafe del mar, ministry of sound un chill session ları, erotic lounge vs. vs. ama tek mp3 olarak bulman zor olabilir ondan bi de lamb önermek istiyorum, haeven, softly, gabriel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla bunlarin cogu suanda inior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://www.abercrombie.com/anf/lifestyles/flash/af_radio/af_radio.html burda çalanlardan isimlerini bildikleriniz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi zaten sadece 14 cafe del mar var, üstüne bide chill session ların tam sayısını bilmiyorum ama bende en son 8 var yani o kadar saat aralıksız dinlesen dünyayı turlamış olursun zaten :D edik:bende ilk actıımda calan sophie ellis bextor mesela ama biliosundur heralde? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:12 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Willowglass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Keiko Matsui ve Ottomar Liebert dinle derim. New Age sanatçıları ikisi de, new age uçakta iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sigur Ros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 trans bişiler dinle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 benim aklımda şarkılar var ama uçakta dinleyemezsin türbülans yapar. anca otobüste falan keser seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben insanin bindigi tasima aracina gore muzik zevkinin degisme olayini anlayabilmis degilim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya şimdi motorsiklette en iyi pantera gider. neden ? hız yapıyorsun , öfke var, nefret var. röeeeaaarggğhhh otobüste alternatif olabilir. saatlerce ayaktasın. işkence falan. ama sekter et tadındasın. veya punk ta olabilir evet. uçakta yüksektesin. yavaş gidiyorsun. sessizlik var. kesinlikle soft birşeyler gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben anlamaz!. Evde ne dinliyorsam ucakta da, arabada da, gemide de onu dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ME EAT NO FISH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 riverside hem coşturur hem sakinleştirir malice mizer gayet hoş gider ama japoncaydı snrm kaldırırm dersen.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 foo fighters - learn to fly hediyem olsun arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Aracına göre değil Listem zaten kabarık.. Müzik zevkim araca göre değişmiyor zaten boyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dido dan başla life for rent , white flag , don't leave home falan ardından Leigh Nash'in tüm albümü kaydır takriben bi 25 30 dk nı alır süper rahatlarsın. üstüne Dolores O'riordan çok güzel gider ordinary day,human spirit ecstasy gibi şarkıları falan. bunun akabinde ray lamontagne trouble seni uçurur rahatlatırken,ardından; Seal- Love's divine güzel gelir bunun sonunda bide Sheryl Crow- First Cut's the deepest dinlersin bi bakmışsın senden mutlusu yok senden rahatı yok yanındakini öpmek bile isteyebilirsin bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar