raider Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Çünkü aq yazınca daha cool oluyor bablar.
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu onu bunu satma lafınıda bilende bilmeyende soyluyo sürekli yok onuu satmasa yok türkiyeyi sattı yok.. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben de akpyi ve pkkyı (tabi ki) sevmem ama bunların karşıtı konuşan insanlar gerçekten kendileri ile çelişkiye düşüyor sam'e o noktada katılıyorum. hani biz ortaya demokrasiyi, farklılığı savunmuyoruz kendi fikirlerimiz doğru olduğu için faşizm de yaparız gerekirse diye çıkacaksanız o zaman o da bir fikir der okurum ama bu kadar çelişirseniz kendinizle komik duruma düşersiniz edit: aydın, eğitimli ve "1. sınıf" insanları temsil ediyorsanız da öyle davranın [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sizin gibi gencin a.q. yazan adama senin gibileri doguran anaların a.q. bende desem ayıp mı olur?
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Çokmu İyi biliyorsun nerelerin satıldığını?
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bence ayıp olur fistan, annesi ne bilsin böyle tersten çıkacağını
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: dinciydi akpciydi ikinci sınıf insan gibi söz ediosunuz sürekli Boş konuşmuyormuş konuşanlar, bak kanıtı da var. said: sizin gibi gencin a.q, gidiomuş vatanını bırakıp , hemde halkın yüzde 48 inin seçtiği bi partiyle fikri tutuşmuyo die, sie sin gitsin. Genelleme yapmıyorum da sen bu 2. sınıflık olayında çığır açmışsın.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Seviye koruyun beyler lütfen. Burası gelecekteki meclis değil.
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oha bu adamı bile savunanlar cıkmıs pati de inanmıyorum ya .. ne sacmalıyorsunuz siz . baska başlık taki bişeylere gelip burda kufur ederek 2.inci sınıf olacaksınız diyerek cevap yazmak için baska baslık aciyor arkadas . siz savunurcasına cümle kuruyorsunuz . akp yi savunmak ayrı bu adamı savunmak ayrı artık sacmalamayın bir zahmet. ! [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:05 tarihinde, Noyanh tarafından güncellenmiştir ]
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu baslık toptan silinsin rica ediyorum, ayıbı geçti hayvanlık bu artık
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evet bir an önce silinsin fenerbahce-galatasaray macı sonrası gibi oldu burası . -nasılll attı kezmann ohh eziksiniz .. - .. ayıp bole konusma.. yendiniz tamam -sanki siz yenseniz bole demicektiniz ..
Öne çıkan mesajlar