Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve demokrasi; PKK da artık mecliste!

Apis

Öne çıkan mesajlar

Onlar öldürmüyor zaten öldürenleri kahraman, şehit ilan edip Apoya başkanımız diyenler. Yarın öbür gün demokrasi, konuşma özgürlüğü, insan haklarını öne sürüp bak daha neler dicekler. Ama sen sehitlerin için adım atacak ol koca bir NAH görücen önünde öünkü sen Türksün senden başka sevenin YOK.
Sosyal ağlarda paylaş

Ufuk Abi demiski: Erdoğan'a 'Buradaki sesi dinlemezsen belki hükümet olabilirsin, ama iktidar olamazsın. Deniz Baykal, sen CHP başkanı mısın yoksa Genelkurmay Başkanı mı? Solcu demek halkın sesi olmak demektir. Solcu demek milliyetçiliği değil birarada yaşamı savunmaktır. 22 Temmuzda ve sonrasında meclis gerçek muhalefetle tanışacak o zaman görceğiz el mi yaman bey mi yaman'

Tek kisilik gercek muhalefet geliyor. Kendimden alintidir.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]İstanbul 3. bölgede DTP’nin desteklediği bağımsız milletvekili adaylarından ve Gebze Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sebahat Tuncel Meclis’e girecek.
"Bin Umut Adayları" 3. Bölge Sorumlusu Ferhat Tagay, bağımsız milletvekili adayı ve Gebze M Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Sebahat Tuncel’in TBMM’ye gireceğinin kesinleştiğini bildirdi.
Tagay, sonuçlara göre, 3. bölgede dördüncü sırada olduklarını belirterek, “Sebahat Tuncel’i rekor bir oyla Meclis’e taşıyoruz" dedi.[/spo]

merak etmeyin pkklı olduğu olmasa da suçlu olduğu kanıtlananlar geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bu konularda tarafların görüşleri sert olur ve dolayısı ile değişmez sabittir.. bende bunu kabul edip uzun bişi yazmıyorum.. ama mecliste bulunmalarından hiç hoşnut değilim.

bana hepsi, teker teker her biri pislik peşinde koşan, yasaların arasındaki boşluklardan yararlanan kişiler olarak geliyor.

seçimi temsil baraj hikaye.. onlara kalırsa kürdistanın bağımsızlığı şahane!

millet hala onlarca senedir dönen üçkağıdı anlamayıp bunları hoş ve sevimli buluyorsa, masum görüyorsa.. ne diyim geçmiş olsun diyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ne meclise girmeyi hakediyorlar, nede insanca yaşamayı

meclis en uygun yer diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. nasıl bir vatanseversiniz. severmisiniz onu da bilmiyorum. şöyle bir şey düşünebiliyormusun ?

- abd parlementosunda ıraklı, afgan, arap milliyetçilerinin olduğunu
- israil parlementosunda isviçrelilerin olduğunu
- rus parlementosunda çeçenlerin olduğunu
- lordlar kamarasında ira yı destekleyen insanların olduğunu

... ....

ya bırakın ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz. ayrılıkçı insanların laflarını alıp buraya taşıyorsunuz. ne yaptığınızın farkında değilsiniz. yazıklar olsun bu lafları söyleyenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Othrax'ım canım ciğerim kardeşim, emin ol bende nefret ediyorum cana kıyanlardan insanı insana düşman edenlerden.

Aa bu sefer durum üzücü olduğu kadar karışıkda, Dtp kendi içinde ikiye bölünmüş durumda bir kısmı senin dediğin imarlaıdaki liderimzi diyen kısım, diğer kısım ise (ki partinin daha önemli isimlerini sahip olan kısım gibi gözüküyo şu anda en azından) barışcıl bütünsel humanist bir cözüm arıyor kürt sorununa, senın benım istediğim gibi bir cözüm.

daha öncede başka bir topicde yazıdm bunları,

acıkcası DTP'nın adam gibi cıkıp bu adamları partiden atıyoruz dememesi veya "biz cıkıyoruz pkk'ların bulunduğu partide olmayız" dememsi benı tiksindiriyo, dürüst oynamıyorlar benı kandırıyolar gibi geliyo.

ama bu durum o 21 veya 22 kişinin içinde adam gibi adamlar olmadığını göstermiyor, inan bana orda düzgün insanlarda var, belkide bu insanlar sayesinde kansız cözülücek isannalar birbirine düşman edilmeden bölünmeden cözülücek.
Sosyal ağlarda paylaş

vatansevermiyim bende bilmiyorum ama insanseverim nocom, kan dökmekten insan kesmekten yana değilim onu biliyorum nocom.

körü körüne ona buna saldırmam onuda biliyorum.

ayrıca nasıl konuşarak bişeyleri cözmektense ölüdürerek cözmeyi tercih edersinzi anlamıyorum ya
Sosyal ağlarda paylaş

her ne olursa olsun, ortamda bir diyalog, legal, demokratik bir diyalog olacaktır. çok mu yanlış öneri getirdiler. şu şu şu gerekçeyle biz kabul etmedik derler, olur biter. ama temsil edilme hakkını o insanlara çok göremezsiniz. çok görüyorsanız, o zaman onlar da kürdistan derler, haklı da olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rus Parlamentosunda Cecen var. AFganlarla araplarda Amerikan vatandasi olsa girerdi Meclise. Ingiltere de SIn Fein (IRA nin partisi) Mecliste. Ayrilikci Iskoc Ulusal partisi (silahli mucadele etmiyor ama) Yerel hukumeti kurdu.

örnek olarak bunları mı gösteriyorsun gülerim ben sana.

hangi çeçenden bahsediyorsun ? rusların eğittiği sonra çeçerya devlet başkanı olarak atadıklarından mı ?

olsaydı molsaydı falan demişsinde, halamın şeyi olsaydı amcam olurdu mantıgı olmuş.

lordlar kamarasından haberın var mı ? nedir necidir, neler yapar, oscara adaymıdır, yemekmıdır, bir kot markasımıdı ?

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:34 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya dtp liler hakkında ki gorusleriniz cok değil yemin toreninde değişcek düsüncesindeyim ..
bu insanların sorun cozmeye falan niyeti yok sizde gorceksiniz .
parti programlarına baktıysanız .. bosluktan ibaret oldugunu gorceksiniz .sorun cozmekle alakaları olmadıgını .
ben korkmuyorum ama 20 kişiler sonucta sorun cozmek isterlerse 20 kişi bişey ifade edebilir ama 20 kişiyle sorun yaratamazlar .
gerci mecliste olmaları kanıma dokunuyor ama yapcak bişey yok . !

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:36 tarihinde, Noyanh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...