Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monitörün alt kısmının daha parlak olması

Fly

Öne çıkan mesajlar

başlık açıklıyor sorunu. laptop kullanıyorum, görüş açısı var falan tamam ama ekranın üst-orta arası kısmını orijinal renklerinde görebildiğim bir açıdan bakınca alt kısmı kademe kademe açık tonlara doğru ilerliyor.

baktım iki tane ışık kaynağı var beyazlaşmanın olduğu kısımlarda, bunları windows üstünden kısma imkanım var mı ? yok çünkü monitörü ayarlama gibi bir lüksüm.

(bu arada asus f3jp kullanıyorum, gerekirse diye.)

edit - şu şekilde gözüküyor :
[spo]
[/spo]

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

lcd ekrana açılı bakarsanız, bir kısmı karanlık, bir kısmı aydınlık gözükür, teknolojinin eksikliği bu :) ekrana mümkün olduğunca dik bakmanız lazım.

@Fly

eğer üst kısım beyaz oluyorsa, tepeden bakıyor olma ihtimalinin olmadığını düşünerek, servise gitmeni tavsiye ederim, senin ekran arızalı sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ha yok o dediğim neredeyse kapanacak kadar indirip bakınca oluyor. ha niye böyle bir iş yapıyorum dersen parlaklıkları az çok eşitleniyordu da neyse alıştım sanki farklı parlaklıklara.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:11 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...