Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 başlık açıklıyor sorunu. laptop kullanıyorum, görüş açısı var falan tamam ama ekranın üst-orta arası kısmını orijinal renklerinde görebildiğim bir açıdan bakınca alt kısmı kademe kademe açık tonlara doğru ilerliyor. baktım iki tane ışık kaynağı var beyazlaşmanın olduğu kısımlarda, bunları windows üstünden kısma imkanım var mı ? yok çünkü monitörü ayarlama gibi bir lüksüm. (bu arada asus f3jp kullanıyorum, gerekirse diye.) edit - şu şekilde gözüküyor : [spo][/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bence sen monitöre fazla açılı bakıyorsun, f3jp bende de var ama ben neredeyse 90 derece ile bakıyorum monitöre ve öyle bir sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya üst kısım okunmuyor ya da toptan beyaz oluyor gibi bir olay oluyor. nasıl bakayım ki ekrana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben de LG L1750S LCD ekranımda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Ve zgrw'nin de dediği gibi, oturuş şeklimi düzeltince sorun geçiyo gibi. Ama bu kadar dar görüş açısı olması da hiç hoş diil hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 lcd ekrana açılı bakarsanız, bir kısmı karanlık, bir kısmı aydınlık gözükür, teknolojinin eksikliği bu :) ekrana mümkün olduğunca dik bakmanız lazım. @Fly eğer üst kısım beyaz oluyorsa, tepeden bakıyor olma ihtimalinin olmadığını düşünerek, servise gitmeni tavsiye ederim, senin ekran arızalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ha yok o dediğim neredeyse kapanacak kadar indirip bakınca oluyor. ha niye böyle bir iş yapıyorum dersen parlaklıkları az çok eşitleniyordu da neyse alıştım sanki farklı parlaklıklara. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:11 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yoo bizde de nec accusync 72vm var istersen çık evin dışından bak yine de aynı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lcd monitörlerin çoğunda olur o parlaklık durumları, bazı lcdelerde olmaması için teknoloji farkı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar