Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya geçen gün televizyonda Fenerbahçenin klübesi sınırlı diye bi laf etti adamın biri oysaki beşiktaş öyle deilmiş falan dedi.Beşiktaşlı biriydi ama kimdi aklımda kalmamış.Beşiktaşta yedek kim varki? Ahmet Dursun-Sinan var başka kim varki?Bide Tümer var.Neyse beşiktaşın yedek klübesi fena deil Fenerin nasıl zayıf yedek klübesi var onu anlayamadım. Yusuf,Hakan Bayraktar,Rebrov,Erhan Albayrak,Ali Güneş,Semih,Mahmut Hanefi? Çok da zayıf deil yani türkiye şartlarında...[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe:) Objektif olarak BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 aslında fb ninde yedek klubesine zayıf denemez kim demişse biraz küçümsemiş heralde bjk li olduğundan demiştir :p bjk nin klübeside sağlam ama kaleci pek güven vermiyor onun dışında iyi baya ramazan, emre aşık, yasin sülün, ahmed hassan, ahmet dursun, okan koç, tümer, sinan, bide genç bi oyuncu aldık bu sene tayfur la guinti nin oynadığı yerde oynuyodu umit di galba ismi o var bide [Bu mesaj Castigater tarafından 08 October 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ahmet dursun futbolu bırakmadı mı ya ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 savunmada zago sakat mesela şimdi ronaldo da maç esnasında sakatlandı defansa kim girecek? emre aşık zaten oyunda bilin bakalım bunun cevabını..[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ibrahim defansın soluna alınaiblir, emre aşık sağa ahmet yıldırım ortaya ama sonucu ne olur bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben voleybol lisansı çıkartırmış diye duydum, ama tabii kandırılmışta olabilirim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bence beşiktaş sergen,tümer,a.hassan,okan,yasin,sinan,ümit,emre sergen sürekli yedek değil ama sonradan giriyo genellikle fenerinde kötü değil o kdr yusuf rebrov fln var bana göre en berbat yedek klübesi gs nin bu bir gerçek. zago ronaldo olmazsa diye demiş bi arkadaşımız sola ibrahim orta ahmet yıldırım sağda emre böyle bi kurgu düşünülebilir yada solda ahmet ortada emre sağda dobra olabilir gökhan zan da olabilir ama ben tercih etmem şahsen[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Real Madrid :)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Gökhan Zan bu sezon 8 maçta kaç dk oynadı? Bozmazmı şimdi defansı o girerse. siz dua edin ronaldo ile zago ikisi bir sakatlanmasın. benim fikrim bu. ama forvette iyi adamları var yedek klübesinde.ilhan sakatlansa ahmet var oda sakatlansa sinan var oda sakatlansa ahmed hassan ı forvet oynat. fenerde sag kanada adam olmasa ali güneş hakan bayraktar var sol kanat a adam arasalar mahmut hanefi, erhan albayrak var forvete arasalar rebrov,semih var orta sahanın ortasına yusuf var,selçuk var.defansa deseniz ismail güldüren var. sizin de gökhan zan var.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Alıştık artık ağır mağır farketmez ehhe. Ali Güneş 23 yaşında.İsmailde 25 den fazla deil.Ha bu arada ben unutmuşum bide Servet var bizde :D İbrahim Toraman ıda alacaz dedi Azizim gençlik bakımından 2007 ye hazırlanıyoruz. 100. yıl nasıl olur görsün beşiktaş ozmn :D şaka şaka..[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 beşiktaş jimnastik kulubünün 100. yılı kutlandı, daha futbol şubesininkini kutlamadılar, 2011'de garanti şampiyonlukları var bide onların fener 2007'ye bir 100 yıl daha hazırlanması gerek bu arada[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 meph allah sana alık fikir versin![hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Silthanas, 08 October 2003 17:44 tarihinde demiş ki: osuruk adamlar i$te FB ninkiler.. ahmed hassan, tumer, sinan, ahmet... bunlar FB nikileri 3 le carpip 5 e boler..[hline]Külliyen Yalan... yawaşşşş abi abuk subuk konuşmayın ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bak arkadaşım Kimse Daumun kafasındakileri anlayamaz... Adam yedek klubesini iyi kullanıyomu kullanıyo!! Beşiktaşınki sadece dolu!!! Bak adam kritik bi karar verdi Rebrovu soktu oyuna biz allah belanı versin felan derken adam maçı kurtardı..... Her maçta Yusufu son 20-30 dakka için alıyo adamın kondisyonu o kadar.... Adam klubeyi kullanıyo öle oturtmuyo....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ya bu daum bızdeyken fenerlıler bı boktan anlamaz dıyolardı kendılerıne geldıler kral oldu adam[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 mandoo bıde sana sadece yuh dıyorum ahmed hassan gırıyor okan gırıyor tumer gırıyor 2. yarıları hep bılıyomusun bılmıyorum ama macta en fazla 3 degısıklık hakkıı war ahmed hassan gırdı allah belasını versınde demıyoruz bız 2 mactada 30dk da 2 ser golden 4 gol attı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bak ben beşiktaşa sataşmadım son cevabımda feneri anlattım bi de Semih var bizde onu unuttum....Selçuk ...Servet vs... Daum bize geldi fena mı oldu??? Sizde Lucescuya galatasaraydayken Çingene diyodunuz bunları unuttunuz bakıyorum....Adam size gelince çingenelikten kurtuldumu???? Dauma ayrıca siz baskı yaptınız adam fenerde rahat bi ortamda istediği adamlarla oynuyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bjk ve fener'in yedekleri süper[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 lol meph siz 100. yilinizi hali sahada filan kutlamayinda , bizi bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 biz 100. yılımızı kutladığımız vakit geldiğinde ben bunları okuturum size ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Mandooo, 08 October 2003 20:05 tarihinde demiş ki: Bak arkadaşım Kimse Daumun kafasındakileri anlayamaz... Adam yedek klubesini iyi kullanıyomu kullanıyo!! Beşiktaşınki sadece dolu!!! Bak adam kritik bi karar verdi Rebrovu soktu oyuna biz allah belanı versin felan derken adam maçı kurtardı..... Her maçta Yusufu son 20-30 dakka için alıyo adamın kondisyonu o kadar.... Adam klubeyi kullanıyo öle oturtmuyo....... Daumun kafasını bi tek sen anladın helal olsun. Rebrov hayatında kaç maça sonradan girip oyun kurtarmış? Şansa değiştirdi. gol attı. Ama daum çok iyi bir teknik direktör. Çok iyi kuruyor taktiği. Yedek klubesinide iyi kullanıyor. Ama Türkiye deki en iyi yedek klubesi Beşiktaş tadır bu tartışılmaz bile. Tümer-A. Hassan almak istediğiniz oyuncular bizde yedek duruyor. Kalede ramazan sizin yedekteki kaleci kim? adını bilen varmı? Ahmet Yıldırım Ahmet Dursun Kaan dobra Beşiktaş feneri yedekleriyle yener. Ama daumun zekası olmazsa. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Mephisto_, 08 October 2003 22:02 tarihinde demiş ki: biz 100. yılımızı kutladığımız vakit geldiğinde ben bunları okuturum size ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum dikkat edinde 100. yılınızda klube haciz gelmesin. Alınan borçlara karşı 100. yıl kutlamasında icra memurları geliyor. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya black chaos abi sizi bana sayıylamı verdiler..... Bak ne dedim Daumu kimse anlayamaz.... Kim düşünürdü Rebrovun oyuna sokulacağı??Adam demekki her şartı düşünmüş.....Adamın antrenmanda kondisyonu felan iyidir sokmuştur kadroya buna karışamayız en iyi yedekler bizde en iyi tatktikde bizde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 En büyük sizsiniz !!! ama senin kafa takımla uyuşmuyor neyse...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar