Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal a rodos yollari gozuktu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

mustafa sarıgül samimiyetine güvendiğim bir insan olmasa da, topluma yönelik olarak başarılı bir insan. mesele oy toplamaksa, chp için en uygunudur. kendisi şişli belediye başkanı olduğu zaman bir kaç yerde, fethullah gülen ile alakalı olarak "şimdi amerika'da olan büyük insanın burada olmaması beni çok üzüyor. kendisi çok kenk bir insan." bile demişti. adam toplum içinde herkese yakın yani. çatışma olduğunda naapcaanı şaşırıyo sadece.

oy alır mı? çılgınsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Charsi
üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:59 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

@MacLeod

ABD nin desteklediğini nerden çıkarttın çok merak ediyorum.

Sarıgül: ABD beni izliyor
Derviş'i CHP liderliğine giden yolda kendisine en büyük rakip ve engel olarak gören Sarıgül, bir yandan Tezcan Yaramancı ve Aydın Ayaydın ile birlikte genel başkanlık yolunu açacak sürecin planlamasını yaparken bir yandan da 'Derviş değil, ABD'nin güvenini kazanmış kişi benim' diyebilmenin hesaplarına koyuldu. İstanbul İl Başkanlığı'ndaki bir toplantıda bunun ilk sinyallerini verdi. ABD'lilerin 'Kim daha iyi başbakanlık yapar' biçiminde bir araştırma yaptıklarından söz etti ve sonucunu da "Derviş yüzde 4, ben yüzde 42 çıkmışım" diye açıkladı. İl Başkanı Şinasi Öktem ve odada bulunanlar şaşkınlıklarını üzerinden atamadan Sarıgül devam etti: "ABD'liler Kayserili olup olmadığımı sordu. Erzincanlı olduğumu öğrenince, 'Sizi Kayserili sanıyorduk, araştırmayı Kayseri'de yaptık. Erzincan'da yapsaydık daha yüksek çıkardı. Demek Türkiye'nin her yerinde varsınız' dediler."
Sıra 'ABD'nin güvendiği lider adayı' imajını pekiştirmeye geldi. Davet ve randevular gerekiyordu. Kamuoyuna 'birlikte çalıştıkları' izlenimi verdiği bir işadamının randevuları ayarladığı söylentileri fısıldandı. CASA uçakları olayında yaşananları gerekçe gösterenler bu kişinin Zeynel Abidin Erdem olabileceğini öne sürdüler. Ancak Erdem, CHP yöneticilerini arayıp hem Sarıgül ile birlikte olduğu hem de randevu ayarlama söylentilerini reddetti. Sarıgül haziran ayında ABD'ye gitti...

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=134542

said:
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=118459

daha bir çok sitede bir çok yorum var ama radikal den kaynak göstereyim dedim. Açıkçası CHP liderliği için washingtondan medet uman bir adamdan bir çacık olmaz. baykalı arar duruma geliriz. bu adam CHP lider olup başbakan olsa , ABD den emir aldıktan sonra ne değişmiş sadece CHP ye daha fazla zarar verir.

ABD dışişleri bakanı tarafından VİP salonunda özel olarak karşılanmak ve daha sadece şişli belediye başkanısınız. enteresan bi olay gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baykal hırsız değil dolandırıcı değil sahtekar değil. Soruyorum millete neyini sevmiyorsunuz bu adamın. Cevap "sevmiyorum işte" Sonra %50 oyları görüyoruz böyle. Bunların ne yaptı peki? Çaldı çırptı akrabalarını tanıdıklarını zengin etti, memleketi sattı, köylüye işçiye hakaret etti. O zaman basit mantık millet bunu seviyor, istiyor. Millet'de hırsız, dolandırıcı, sahtekar. Yani benim aklım almıyor nasıl bir karşılaştırma gücünüz var. Bir yanda milleti satan, hakaret eden seçim delikanlısı bir kukla var diyelim, diğer yanda da siyasi yetenekleri yetersiz ama en azından dürüst, namuslu, kasti olarak ülkeye zarar vermeyecek bir kişi var. Çok mu zor ulan ? 5 yıl daha sıçsın ağzımıza görüşürüz diğer seçimlerde ağlamaya başlarsınız.

Ayrıca evet Baykal istifa etmeli.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:39 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abso söyle o zaman hangi CHP iktidarında ABD kuklası olunmuş , tavizler verilmiş. yok yani bilemediğimden yaşım müsait etmiyor ki en son ne zaman olmuş CHP iktidar.

diğer partileri bilemem ama en azından CHP nin başında ABD de eğitim kampına alınmış Sarıgül gibi birini görmek istemiyorum. ayrıca geçen olağanüstü toplantıda CHP deki muhalif kesimin tümü sarıgülü desteklemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

oy verdik vermesine ama yeterli olmadı. bir çok insan tanıyorum sırf baykal var diye oyunu vermiyo chp ye. doğrudur RTE ile karşılaştırılmayacak kadar dürüst bir insandır ama olmuyorsa da bırakıcaksın.

Biz burda Baykalın kişiliğinden bahsetmiyoruz ya da tayyip gibi bir herifle karşılaştırmıyoruz.4 seçime girmiş CHP bu kadroyla değişmeden iktidara ulaşamamış yahu. demek ki bişeyler yanlış. eğer köylüden işçiden memurdan köylüden bir sol parti olarak oy alamıyorsan başarısızsın demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...