Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Peki ben bir soru sorayım. Bundan sonra kesin çarmıha gerileceğim de ayrı mevzu. Ben Atatürk'ü çok beğenmeme rağmen, beğenmek zorundamıyım, bence değilim, atatürkçü olmayan insanlar, atatürkü beğenmeyen insanlar kötü insanlar değillerdir. Atatürk beğenilmeyebilir, atatürk ün yolundan gidilmeyebilir. O nedenle Atatürk ün ilkeleri için birini öldürmek hiçbir şekilde meşru sayılamaz.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 atatürk'ün annesi mini etekle mi geziyordu?
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mini etek siyasi sembol oldugunda gelir soylersin bunu, simdi soyleyince sacma kaciyor biraz.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 siyasi simge diyo hala. ya bu nasıl bi .. neyse lik. lan adamın partisi var daha ne siyasi simgesi. hahah. tööbeler töbesi ya. siyasi simgeymiş.
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi hala takılmıs gidiyorsunuz .. basortulu istemiyorum diye .. BU TAKINTINIZ YUZUNDEN ADAMLAR BU OYU ALIYOR ANLAYIN BE ARTIK !!!! adamların hükümet olarak yaptıgı butun yanlışları bosverdiniz takıldınız bir örtüye gidiyorsunuz .
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 turbanla ve carsafla gırılemez kamusal alana.
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sayın darbeci gençlik gidin kız arkadaş bulun. harbi diyorum işe yarıyor. yada kız arkadaşlarınızı değiştirin. belli ki son kullanma tarihi geçmiş.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 işaret ettiğim noktayı görmezden geliyorsan biraz daha açayım penth: atatürk'ün annesi de başörtülüydü, onu doğuran kadın. ve adam atatürk. yeterli mi bu kadarı?
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi yalnız şöyle bir durum var. Ben açıkçası bu ülkeden bütün umutlarımı kestim, doğruyu söyleyeyim ama demokrasinin önünü tıkamak herşeyi bitirir, eğer bu ülkeye demokrasi ile şeriat gelecekse, anca kendi kırar, ordu veya siyasi güçler değil. Demokrasinin önünü tıkarsan AKP gibi partiler %50 gibi oy alır E-Muhtıra açıklandığında oy tahminleri %60 a fırlar. Sonra bu anketleri yapan düzgün Tarhan Erdem gibi insanlar tehditler alır, 46.5 tahmini manipulasyon sayıldığı için... Sonra da herkese kapak olur. Ayrıcana türbanlı bir eşe niye bu kadar karşı olunur, senin ülken bu, bunu kabul edemiyorsan, başka yere gidecek, yada sindireceksin. Bunun yapılacak birşey yok. Bu tip baskılar oldukça Baskın Oran gibi düzgün insanlar yerine türk, kürt, dinci, darbeci faşistler oy alır...
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 buda iyi baskın oran düzgün . meclise giren 550 milletvekili kotu oy almaması gerekir .. bu da tam super bir yaklaşım olmuıs .
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tarikatci,cemaatci kafa idaresi yerine tek yol darbe gözüküyor. ferhan sensoy bile isyanlarda.
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 darbe olsun. darbeden sonraki seçimde bu sefer % 65 ile gelirler! 97 de darbe yapıldı erbakan devrildi, ne oldu ? daha çok güçlendiler!
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ferhan şensoy komedyen ya. adamcağız ciddiyken bile komik. hehe
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kürtlere oyun yapınca esitlikci kanına dokununca komik bırax
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Photoshop filan değildir. Atatürk insan ayırt etmezdi.
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 . [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:41 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ferhan koşmaya başlasın, biz geliyoruz arkasından merak etmesin.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lmao photoshop denmiş atatürk ve eşi latife hanım, bazı 'atatürkçü' arkadaşlar eşini bilmiyordu herhalde.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 gerçi kılık kıyafet kanunu çıkınca açılmıştı kendisi örnek teşkil etmek için emme.. olsun.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Cuhmuriyetin ilk yillariyla mi degerlendiriyoruz günümüzü, helal. Atatürk zamanında tekkelerin zaviyelerin var oldugu zamanlarida biliyoruz , getirin onlari da geri cekinmeyin.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Burdan çıkartılması gereken, Atatürk insanların diniyle ilgilenmez olmalıydı.
Öne çıkan mesajlar