Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Char seçimi


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Farm ve raidden kalan sürelerde yeni bir char kasmaya karar verdim, şu an bir adet rogueum var ve ne kassam diye düşünüyorum. Bari anket vari birşey yapayım da ne kasacağımı sizin oylarınızla belirliyim dedim :P

Aşağıdaki 3 classtan birini seçip post ederseniz sevinirim :P

1-Warrior (Prot olup tanklık yapmayı planlıyorum, hiç olmadı arms olup PvP yaparım diyorum)
2-Mage (İlk kasmak istediğim classtı ama trollümün tipini beğenmeyip silmiştim.)
3-Shaman (PvP ya da raiding charı olabilir bilmiyorum, beta test zamanından beri içimde uktedir ama raidlere pek alınmıyorlar ve çok var sanki)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi zaten dps olan bir classla oynuyorsun. Meele.
1- warrior açarsan dps ye gitme derim. hem pvp hem pve seti toplaman lazım ayrı ayrı. Alt char olacağı için ya pvp git yada full prot git. Protta tanklık yaparak çok eğlenirsin bence. Onun keyfi bir ayrı. Meele pvp istiyosan rogue ne geç derim. Yalnız alt char bir warriorla raidlere girmekte zorlanırsın tanklık tecrüben yoksa. Çünkü tanklık zamanla olan bişey.
2- mage açacaksan eğer tek tip set toplasanda yeterli gibi. Kasması rahat. Hem pve hem pvp. Raidlerde yer bulma şansoda iyidir.
3- shamanda enc element resto arası seçim yapacaksın. Raidlerde dps shaman ile yer bulman zor. Resto anca. Resto oynayacaksanda sonuçta healar olarka hybrid bir class seçmemek daha mantıklı gibi. Tamam shman güzel healar işe yarar elbette ama senin heaların alt char başkalarının ise mainse zor iş yani.

3 seçeneğe bakarsak 1-3 çok zaman harcamak istiyor gibi. O yüzden 2 nümera. Mage derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fury ve pvp ? birbirine bu kadar uzak iki kelime olamaz.Bencede alt kasıcaksan Warrior aç zaten alt diyorsun fazla oynanmıycak bir char olucaktır tank olmak mantıklı gelmiyor zaten çok sık oynamıycaksan tanklığın anlamı yok.En azından Blacksmith felan kasarsın ordan tier 1 epic silahı yaparsın kolaycana , ondan sonra Arms olup pvp'ye akarsın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue aç :P (tamam tamam söylemedim bunu :D Biliyorum rogue olduğunu :D)

Valla ben alt char olarak Mage yada Hunter öneririm. İkiside kolay kasıyo hızlı kasıyo eh eğlence olarakta fena değiller. (Bir çok kişinin aksine ben hunter oynamaktan zevk alıyorum. Yoksa farm yapıyo çok deli diye oynayıp sonra laf edenler dolu) Warlocklarda bu sınıfa giriyor diyorlar ama ben warlock sevmediğimden (Aslında eğlenceli sınıf ama karşımda ezdikleri için antipati oluştu oonlara karşı) bunları öneririm. Warior zor geliyor nedense bana bir kaç kere denedim ama 20 lvl a kadar sabredebildim ancak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-60 arasini demon olarak kasmıstım tabi 2 sene oluyor :D felguard yoktu paşalar gibi void tanklardı her mobu talent bile verirdim.

60-70 arasini dest kastım, arkadaşlara katılıyorum oturup güzelce suyunu içersin ama bana gore diğer speclerden oynaması daha eylenceli 5/5/41 şiir gibi lvl kasmıştık.

Yanımdan spell stone ve healthstonunu eksik etmez, Soulstone her zaman hazirda olmustur Succubus ile 2vs1 world pvp de inanılmaz eylenmiştim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...