Thundercat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 "Er Ryan'i Kurtarmak" 8 Ekim carsamba gunu TRT 1 de Tam saatini bilmiyorum 20:00 dir heralde. Daha once seyretmedim ve seyretmek istiyodum. izlemek isteyenlerde kacirmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 altın makasın gazabına uğrar o film,çoook kanlı,yada başında "18 yaşından küçüklere izletmeyin"fln yazar,star'da blade'in ilk gösteriminde öyl yazmıştı[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bence öyle yazmasinlar herkes savaşın ne olduğunu iyice anlasin belleklerine kazınsın herkesin ve herkes bu filmi iyi izlesin tamamen savaşın ne olduğuna dair en güzel film bir savaş ancak bu kadar iyi bir şekilde tasvir edilebilirdi. bence[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 başlama saati 20.30 makasa uğrayacağını da zannetmiyorum ne de olsa devlet kanalı .. piyanistte de baya etkileyici sahneler vardı hepsi dobra dobra gösterildi keyfini çıkarın filmin derim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 er ryan gibi bol bağırtı,çığlığın olduğu bir filmde dublaj ekibi iyi çalışmalı,hemde çok,ama piyanistte ve godfatherda çok başarılıydı dublaj[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Tam bir savas filmi. Zaten kansiz savas filmi de olmaz herhalde ?[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 çok izledim gene izlerim kaçmaz[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 izlemek lazım yaw[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 şu er ryan'da bi kurtulamadı gitti be bilader ben bıktım izlemekten artık[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. [Bu mesaj baaluo tarafından 07 October 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 daha önce türkçesini izleyemedim bakalım dublajı nasıl yapmışlar(yapamamışlar?) , merakla bekliyorum. fedaykinde gelicek evde film şenliği yapacaz bi aksilik çıkmazsa. biralar şirketten ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kanal d falan olsa hayatta izlememem ama trt duzgun yapmıştır bence[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. [Bu mesaj Diablo tarafından 07 October 2003 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 seyrettım ama bır daha seyredılırdı kacırdık desenıze sımdı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 film yarın ehhe kaçırmadın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 trt 1 yönetir film konusunda.. fragmana müzik olarak metallica - one ı da koymuşlar, adamlar işi biliyor..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 trtnin dublajları aşmıştır.adamlar spikerlerini bile aylarca dil kursundan sonra alıyolarmış bundada uzmanları seçiyolarki her film süper oluyor ben bu filme 5 sene önce arkadaşlarla gitmiştim sinemaya sonra cine 5 vermişti orda izlemiştim manyak filmdir kesilecek bişey yok çoğu filmde olan şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yok böyle bi şans ya büyük ekran tv bozuldu 37 ekranda izlicez.bide ona anten falan ayarlamak lazım inşallah normal antenle net çekiyodur.pff belki zevkli olur ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 [Bu mesaj Fistan tarafından 08 October 2003 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 wala çok güzel olucak ben godfather ı birdaha vermesini istiyorum ya[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: arcane, 08 October 2003 08:08 tarihinde demiş ki: fragmana müzik olarak metallica - one ı da koymuşlar, adamlar işi biliyor.. tam onu diycektim diyen varmı diye bakarken senin yazıyı gördüm arcane. :). Filmi daha izlemedim kısmet bu akşamaymış haydeee. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 08 October 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 2. dünya savaşı filminin fragmanına metallica koymak nasıl bir mantıktır bir anlayabilsem.. Gen. George C. Marshall: I have here a very old letter, written to a Mrs. Bixby in Boston. "Dear Madam: I have been shown in the files of the War Department a statement of the Adjutant-General of Massachusetts that you are the mother of five sons who have died gloriously on the field of battle. I feel how weak and fruitless must be any words of mine which should attempt to beguile you from the grief of a loss so overwhelming. But I cannot refrain from tendering to you the consolation that may be found in the thanks of the Republic they died to save. I pray that our heavenly Father may assuage the anguish of your bereavement, and leave you only the cherished memory of the loved and lost, and the solemn pride that must be yours to have laid so costly a sacrifice upon the altar of freedom. Yours very sincerely and respectfully, Abraham Lincoln." süperdi burası.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 frank sinatra mı koysunlar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kendi müziğini koysunlar, john williams yapmış müziğini dahası var mı üstüne? john williams'ın müziği dururken hetfield'a çörek yemek düşer..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sam dikkat et ya akşam yemeğinden önce çörek falan deme yaaaa *Karnı zil çalar*[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 başka bişi yaazacaktım da o zaman da miden kalkardı, ne yapayım.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu upham midir her ne karın ağrısıysa her izliyişimde kan beynime fışkırıyor sinirleniyorum sinema salonundada küfür etmiştim hala ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sam One ın konusu uyustugu ıcın konulması gayet mantıklı bır konuyu elestırırken laf olsun dıye degıl her yonuyle objektıf dusunmek lazım gelır... Saygılarımla Soulbringer[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar