wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sayısal veri soran varsa, hemen yardımcı oalyım arkadaşlar, sayısal verilere girerseniz kaybedersiniz. burda durup bok atıcanıza biraz doğru haber izleseydiniz, bişeylerin farkına varırdınız ha sormadan hemen söliyim dolar sabit kaldı 5 yılda diyolarda, dışardan sürekli alınan borç olursa basit bir denklemle doların artması engellenebilir. başka soru var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yaaaa ihracatın ithalatın taaaaaaaaaaaaaa a.k bu ulkede her 2 kişiden biri cahil ve kor. bu ulkenın her bı karışı ıcın oluk oluk kan dokulen topragının ınsanları bunlar. ya salaklar ya cahıller ya da NANKÖRLER hala cıkıpta burda "yok ıhracatı adam ettı ekonomı de g8e gircez laan" diyen arkadaşlarımız yoktur heralde , olmasın , olmamalı , yalvarırım olmasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nerde kazananlar, hani ekonomi büyüdü hani ya nerde herşey düştü herşey negatif açıp bakın ben baktım sayısal verilerine konuşuyorum, var mı karşıma çıkıp hayır öle değil burda kazandık dicek yazık ülkeye yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 INŞALLAH FETULLAH HOCA EFENDİMİZ 2013 TE BİZİ HAKETTİĞİMİZ VİZYONA DOĞRU GÖTÜRÜR. AMİN. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 feto girer ülkeye bu sene bıtmeden zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 black hiç kimse için güllük gülistanlık değil, olduğunu da söyleyen yok. bizim hanemiz de beş yılda bolluk bereket içinde yüzmeye başlamadı. ama buhran kelimesini hakeden bir dönemden çıktık ve yavaş bile olsa bir düzelme var. demokrasi konusuna gelince, akp'nin olup olabileceği en büyük tehditten daha az tehdit değil onların gitmesi için darbe çığırtkanlığı yapanlar. ve türkiye seçim tarihinde horace'ın yazdığı gibi iyi bilinen örnekler var, bir kere daha tekrarlanıyor. darbe tehdidiyle ne demokrasi korunur ne cumhuriyet. die'nin sitesi nedense alakasız başka bir siteye yönlendiriyor şu anda, oradan yazacaktım rakamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 5 yıl sonra said: buluşuruz ama o zaman da bir bahane bulacağınızdan %100 eminim. bir anda atatürk'ün halkçılık ilkesi puf oldu, atatürk'ün gençliği, onun ilkelerine sahip çıkan gençlik işte bu! ekleme: black'in mesajından çıkarılacak çok dersler var, herkesin iyice kavrayarak okuyacağını umuyorum. Yasalar onunde esıtlık ılkesı ıle bu mesajda vermeye calıstıgın halkın ıradesıne saygıyıda bagdastır bakım. Aslında burada tam bir akplı portresi cızıyorsun. Neyse ılkelerden bırını öğrendın umarım gerısını öğrenırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cnn international: http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/07/22/turkey.elections.reut/index.html secimi 30 kisilik haberci kadrosu ile takip eden el cezire den ozetleyen yorum: secim laikler ve dini kesim arasinda bir yaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Darbe koru amaçlı yapılmıyor zaten bunda hem fikir olalım + boşversene sam :) bir darbe sola geldi yıllar önce ölen öldü mezartaşlarının üstü boş kaldı bugüne geldik iyi yada kötü arada söylenen tek doğru bir laf var zamanı geldiğinde sağda tadına bakıcak diye zaten istesekde istemesekde olacak bir gün ve sağa gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ekonomiyi tartışıyorsunuz ekonomi tabi önemli iyi güzelde akpnin bu ülkenin öğretim kurumlarına yaptıklarını da unutmamak lazım. 4 sene boyunca devlet üniversitelerini "paralı diplomasız yüksek lisans" programları açmaya mecbur bırakıp seçimlerden bir kaç ay önce ülke genelinde 10 küsür üniversite açan partiye ben afedersiniz. Ekonomi kısmını takip etmediğim ve çok bilgili olmadığım için bıcır bıcır etrafımdan duyduklarımı satmayacağım ama emin olun gerek bizim okuldaki gerek diğer okuldalardaki öğretim görevlileri ile yaptığım onca konuşmadan sonra vardığım sonuç budur. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: 5 yıl sonra .........alıntı.............. Yasalar onunde esıtlık ılkesı ıle bu mesajda vermeye calıstıgın halkın ıradesıne saygıyıda bagdastır bakım. Aslında burada tam bir akplı portresi cızıyorsun. Neyse ılkelerden bırını öğrendın umarım gerısını öğrenırsın. ben gayet güzel bağdaştırıyorum. halkın bir kısmını kendi seviyesinde değil de eşek olarak görenler bağdaştırabiliyor mu peki? tekrardan güzelce okuyup anlaman ümidiyle.. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:44 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ondan bundan duyduğum şeyler değil, bizzat milletvekili sayın Çömezin 2 gün önce telvizyon programına çıkıp elindeki resmi verileri televizyonda paylaştığı sırada aldığım notları paylaşıorum burda. keşke iki gün önce napıyosanız birazda tv izleyip bişileri öğrenmeye çalışsaydınız da bişiler farklı olsaydı keşke. ben bütün akp ye verdim diyenlerin savunmalarına hodrimeydan dedim, kimseden ses çıkmadı. artık çıkıyorum siteden, arkamdan da soru soranlar olursa, bunların bi boka yaramıcanı artık işin işten geçtiğini, ama isterlerse çeşitli sitelerden oda olmassa email yoluyla çeşitli yerlere ulaşıp oda olmasssa bana ulaşıp verileri isterlerse görüp, bakıp haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas diyeceklerini temin ederim. buraya kadar savaşıp, kaybettik, allah hepimize yardım etsin, sanırım artık allahtan başka bişi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Serdar Ortaç Dansöz İtiraf ediyorum sana itiraf. Başladı yaralı aşklara tadilat Masumum, dışarıdan daha masumum, Maalesef, bunun için sana mecburum. Yüksek uçan kuşun, yüreği sarhoşun. Acı çeker gibi, kölesi olmuşum. Kavga edenlere, bana küsenlere. Yüreği çark edip, geri dönenlere. Affet diyen kim? Ez geç diyen kim? Aşktan çeken kim? Benim kadar... Ölene kadar aşık olamazsın Birisi çıkar onu anlayamazsın Sen o tür oyunlara katlanamazsın Senin bir kalbin var... Hadi diyelim biri çok deli sevdi Senin için her şeyi her şeyi verdi Ya bir gün olur sana bel kıvırırsa? Binlerce dansöz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 57 seçimlerinde Menderes'in partisi de %47.9 oy almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Halkin bir kisminin essek oldugu gayet ortada bence. Aziz Nesin nekadar hakliymis iyice gorduk hepimiz.Kimse bizi avrupa ulkesi sanmasin artik. Biz ortadogu ulkesiyiz. Neyse ... , her millet hakettigi bicimde yonetilir.AKP'e tebrikler ve 5 yil daha afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: nerde kazananlar, hani ekonomi büyüdü hani ya nerde 4 senede, ortalama %7 büyüme. Aç bakalım rakamlarını tartışalım. Aç bakalım enflasyonu, aç bakalım dış borcun %70 e yakınının özel sektörden olduğunu. ya da açma kalsın. Benim görüşüm halk olması gerekeni yapmıştır, ekonomide zaten istikrar vardı bu sonuçlarla siyaset de istikrara kavuşmuştur. Şeriat geliyor bööö diyenler cevabını almıştır. Bundan sonrası işimize gücümüze bakarız gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 satacak bişi kalmayınca görecem ben o büyümeyi ve istikrarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Cumhurbaşkanını seçmek için bağımsız DTP lilerle bir olup 368 i yakalarsa o zaman Görün Darbeyi . AKP YE VERENLERE SORUYORUM. MHP- DTP LİLERLE MECLİSTE KAVGA CIKARIR MHP MECLISE GİRMESİN DİYEN BİR ADAMA NASIL OY VERİYORSUNUZ . SİZ BU ULKENİN EVLATLARI DEGİLMİSİNİZ . ADAM PKK YA KARSI EN SERT CEVABI VEREN PARTİYİ SÖVÜYOR DTP'YE AĞZINI AÇMIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cocuklarının gemılerını satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Cumhurbaşkanını seçmek için bağımsız DTP lilerle bir olup 368 i yakalarsa o zaman Görün Darbeyi . O zamanda Darbe olmassa ben bu ülkeyi terk ederim AKP YE VERENLERE SORUYORUM. MHP- DTP LİLERLE MECLİSTE KAVGA CIKARIR MHP MECLISE GİRMESİN DİYEN BİR ADAMA NASIL OY VERİYORSUNUZ . SİZ BU ULKENİN EVLATLARI DEGİLMİSİNİZ . ADAM PKK YA KARSI EN SERT CEVABI VEREN PARTİYİ SÖVÜYOR DTP'YE AĞZINI AÇMIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Çünkü mhp meclise daha çok milletvekili sokuyo:) Gayet basit bir siyasi hamle yani?He bunun yanlışlığından bahsediosan zaten Türkiye'de uzun zamandır siyaseti adam gibi oynayan yok [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:57 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya hepsini gecin laftan anlayacaklari yok da. Annemi aradim daha demin, telefonda agladi kadin ya, bari sen gelme oglum falan dedi. Ne hale dustu ulkemiz ya. Ataturk'e kufredenleri, halkin yarisi, Ataturk'un oturdugu koltuklara layik gordu, helal olsun boyle millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bitmişisz biz... tiksiniyorum bu ülkeden Ne diyelim, Vurguna devam. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:08 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 türk halkına küfredip atatürk'ü yaka rozeti yapanlar çoğunluk değil en azından, onu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: türk halkına küfredip atatürk'ü yaka rozeti yapanlar çoğunluk değil en azından, onu gördük. Evet, şimdi sadece Atatürk düşmanları çoğunlukta... Senin için ne güzel değil mi Sam? [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar