numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bu weap. specler mesela swordun extra attack şansı sadece main hand attacklar içinmi geçerli yoksa offhandi de etkiliyormu? Bugün merciless gladiator's pummeler alacagım offhandim sword bu yüzden biraz tırsıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sword ile yaptığın her attack etkileniyor 3. elinde sworda olsa sallasan oda etkilenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 3.el asdsadadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Talent ile aynı türde olanların hepsi proc chance veriyor, procda ise sadece MH ile swing alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fixlendiğinden beri extra attacklar süper olmuş ama fist derim başka bişi demem.. gerçi t3 macein warsa mace specte üzüo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Arcane, mesela flurry axe off hand'de druup kendi kendine procluyup extra attack kazanıyordu. keza ahnd of justice da off handı porclatıyor, dual wield sword kullanmadım hiç, sadece main handı etkilediğinden eminmisin? veya off handın procladığında main handle vurduğuna, cunki yukarda verdiğim örneklerde öle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Talent ile Gerisini bilmiyorum. Aksi halde offhand sword proc ile MHdeki crit bonuslu fist ile güzel damage vurmak gibi fantaziler gerçekleşemez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 patch'de deistirilecek ancak su ara extra atack'dan da extra atack alabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Evet tek bir atağının sonsuza kadar proclayarak sonsuz dmg. vermesi gibi bir olasılık var. Tabii daha procun ilk proclayışında %0.25 ihtimalle 2. proc proclayabileceğinden bir süre sonra imkansızlaşıyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ya sword spec rogue için diyim resmen süprizci anlamıyorsun bir anda ne olduğunu :P mace spec daha da efsane birşey stun babam stun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 1 saate yakındır mace speci deniyorum kafama sıçayım 2 senedir neden hiç oynamadım mace :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar