Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Makarna sosunu bu kadar acı yapan ev arkadaşımı kınıyorum. Evde olsa bubi tuzağı kurardım oraya buraya o derece ... YANIYORUM LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 acı süper bi olay da iceri girmesi de dert dısarı cıkması da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben de kınadım kendimi.cive yaptım acı oldu.yedim mecburen gözümden yaş gele gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: acı süper bi olay da iceri girmesi de dert dısarı cıkması da Şado Majo seni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ciddi ciddi gumrukte sorun yasiyo insan yaw...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 *kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 onu benm arkadasımda yapmıstı kendi arkadasımı da senin arkadasını da kınadım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ayran iç geçer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bubi tuzagi kurma.zevk almazsin intikamdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bende kınadım geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 söyle bir dialog gecmisti sofrada enistemle: said: *esas kari vanil, kirmizi ince-uzun kutudaki sosu görür* -Suat abiiii, bu aci mi? -Yok canim ne acisi:) -Hmfs.. Yalan söleme! *ciddi tavrini sürdüren Zuat abi* - Tadina bak görürsün. - hmfs hmfss tamam.. *5 saniye sonra...* ....... to be continued ........ - AAAAERGGGHHHHHHHHHHHHH!!! yaniyorumyandimyandim yaniyorumyaniyorum!!! YEAA suat abi ya! -huahehaaahahsdfhashashashashdf *dakkalarca süren gülme seansi* ertesi gün, sevgili esas kizimiz LL maL vaniLLe hala akillanmamistir, saskinligindan tekrar sorar: - Bu aci diil di mi... - Hayir. *o an dank eder* - HIIIIIII .. DUR DUR DÜN SEY OLMAMIS MIYDI?? Tobasco bi de, ama etiketi yirtilmisti göremedim o acidan! Görüntüsüden anlamak cok basit esasen. Ince-uzun kirmizi sise iste! Anlamamak icin anca denyo olmak gerekir (hah evet ben de ondanim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bubi tuzagi kur.yaşasın intikam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben bu başlığa "kındır git ulan" derim:P "kınanı da al git!" de olabilir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kınadığın kadar ıkınma bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar