Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent sorunsalı ver.645234

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün utorrent kurdum ayarlarımı yaptım her port açık gayet güzel çalışıyo ancak bir sorunum var downloadda 25 ten fazla göremedim malesef hatta upload daha fazla...Torrenti isohunttan indirdim...vehasılkelam Bu meret daha hızlı nasıl indirebilir?hız nasıl arttırılabilir?
Mesaj tarihi:
Öncelikle netlimiter programını kuruyorsun,upload u kafana göre kısıtlıyorsun 1024 bağlantı için ne biliyim 10-12 fln yap yada istersen 5-6 o sana kalmş..

Büyük ihtimal düzelir ancak düzelmiyorsa ya seedlerde sorun vardr ya senin portlarda yada senin pc de :)
Mesaj tarihi:
uploadunuzu niye kısıyorsunuz onu anlamıyorum? sülüklük yapmak iyi bir şey değil, sizden zaten çok aşırı miktarlarda paylaşım yapmanız beklenmiyor, 100le çekebiliyosun 20-25le de gönderiyorsun. maksat paylaşım.
(1024kbps var bende de, 100le cekiyorum 25le gonderiyorum utorrent kullanıyorum.)
Mesaj tarihi:
512k adsl benim hat; emule ve azureus'ta kendi ayarlarından en fazla 10k göndermeye ayarlıyorum, 20k küsürle geliyor dosyalar. İnce ayar yapmam gerekiyorsa söylesenize. 10k iyi gibi ama gönderme için?
  • Yeni Oluştur...