PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hopahlaoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: seviyorum arkadaşım.sebepsizce seviyorum. aşk! şehvet! ihtiras! hepsi burda!!! aazzssoora... dıg dıgıdıkdık dıgıdupdup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Oha Show TV efekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bende var plastik istediğin renkte istediğin kadar boncuklu elde edebilrsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hulahop'un kelime anlamı ne olaki. Böyle hoplamalı birşey çağrıştırıyor. Mesela üzerine oturup zıplanılan toplara konabilirdi bu ad. Halbusi çevirilen çember ile hiç çağrışım yapmıyor. Yeni ad bulmak lazım. Çevhor mesela. edit: köftehor gibi olmuş oda. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:55 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 çeviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 peki bi hula pek bi hop yani.. ps: bugn için kusura bakmaın pek bi iiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 köftehor ? AHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ablamda vardı. Ağırlık yapan boncuktan kastın içinde şıngır şıngır bir oraya bir buraya giden şeyi diyosan ondan da vardı. Boyutları da büyüktü hatta ben bile çevirebiliyodum 1-2 tur. Nerden aldığını da bilmiyorum tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cansın. balerin olmaz senden janıms. kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İstedi, aldık, duruyor öyle, maymun iştahlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hayır bi de aklıma geldi daha da sinirlendim şimdi. Ona vereceğim 1 yeteleyi hamur silgiye verir hamur silgilerden oluşan dağımı büyütürdüm. Öf cansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o hulahop 1 ytl ise aradığımdan değildir. köftehor iyiymiş :d malik baleyle hulahop arasındaki ilişkiyi açılarsan sevinirim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @pogodi:niye balerin türklerde pek yok,vucut yapımız müsait değil malum,göbekliyiz,tombuluz,yani tek sen değil hepimiz :=P çevire çevire eriyecek diyorsun,oyuna vurup yeme bizi şimdi,olmaz o da. şöle de akşam vakti kastırıyorsun beni,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pogo sen içinde küçük toplardan yada kum gibi bişi olandan arıyon deeelmii?? bn antalyada bi yerde görmüştüm ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @malik sen benim göbekli ve tombul olduğumu nerden çıkarıyosun ben anlayamıyorum. @demeeat nerde gördüğünü hatırla o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o zaman şöyle kullanıcaz bu aleti. kıvıra kıvıra yüze doğru gelecek,sonra yanaklarınla işte şey yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yapmam. BonePART ilen girdiğimiz muhabbetlere girmeyelim yeniden. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:15 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam ben dükkana gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam.siyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 pogodi almalar bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bunlarla önümüzdeki kışı geçirceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 O bir yetele dediğin hulahopun içine kum doldurmuştum ama ben ağır olsun adam gibi dönsün diye. Parklardan topladım öyle tek tek. Sonra japon yapıştırıcısyla kapattım hulahopu bir de koli bandıyla falan sardım. Neyse, terazimize tıklayanımız yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bundan sonra benden hiçbir şey isteme.belki bi ayakkabı alırız,o da garantiyi temizlersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Gör abisi gör , hulahop istedi aldık, ağır olsun dedi kum doldurduk gene de yaranamadık. Almayın buna bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar