Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hulahop

pogodi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hulahop'un kelime anlamı ne olaki. Böyle hoplamalı birşey çağrıştırıyor. Mesela üzerine oturup zıplanılan toplara konabilirdi bu ad. Halbusi çevirilen çember ile hiç çağrışım yapmıyor. Yeni ad bulmak lazım. Çevhor mesela.

edit: köftehor gibi olmuş oda.

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:55 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ablamda vardı. Ağırlık yapan boncuktan kastın içinde şıngır şıngır bir oraya bir buraya giden şeyi diyosan ondan da vardı. Boyutları da büyüktü hatta ben bile çevirebiliyodum 1-2 tur. Nerden aldığını da bilmiyorum tamam mı?
Mesaj tarihi:
Hayır bi de aklıma geldi daha da sinirlendim şimdi. Ona vereceğim 1 yeteleyi hamur silgiye verir hamur silgilerden oluşan dağımı büyütürdüm. Öf cansın ya
Mesaj tarihi:
@pogodi:niye balerin türklerde pek yok,vucut yapımız müsait değil malum,göbekliyiz,tombuluz,yani tek sen değil hepimiz :=P

çevire çevire eriyecek diyorsun,oyuna vurup yeme bizi şimdi,olmaz o da.

şöle de akşam vakti kastırıyorsun beni,sağol.
Mesaj tarihi:
yapmam.
BonePART ilen girdiğimiz muhabbetlere girmeyelim yeniden.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:15 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O bir yetele dediğin hulahopun içine kum doldurmuştum ama ben ağır olsun adam gibi dönsün diye. Parklardan topladım öyle tek tek. Sonra japon yapıştırıcısyla kapattım hulahopu bir de koli bandıyla falan sardım. Neyse, terazimize tıklayanımız yok zaten.
  • Yeni Oluştur...