Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bi sitede gördüm. tel alıp yapasım geldi o derece. odamın bi köşesinde dursunlar istiyorum. çok istiyorum. [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 chemi yapar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 BeIlow bak oyuncak dediğin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 beilow için koydum zate. canı sıkılıyomuş, yapsın bunlardan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bende küçükkene yapmaya çalısırdım ama kılıcı fln yoktu :S ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 harbi bellow iki dikiş atmakla oyuncak olmuyomuş di mi? (sonra da gülmüyo diyoruz çocuğa :|) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 "Über oyuncak" mı? Şuna bakın siz kararı verin derim. http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%A9%E3%83%96%E3%83%89%E3%83%BC%E3%83%AB http://aidoll.4woods.jp/gallery_j/ Sen bak , benim yüreğim kaldırmadı.İş Bankası yayınlarından çıkan 600 sayfalık "Japon Toplumu" kitabının bitiş cümlesinde de dendiği üzere "Japonlar bu dünyada yaşıyor belki ama bu dünyadan değiller" Ona emin oldum ben. (Yukarıdaki linkler tamamen bu teorinin örneği olarak verilmiş olup bu topic'in yazarı kendi kişisel bir yorumunu sunmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bunlar beilow un bez bebeklerine 10 basar asdfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bi kere benim yaptıklarımla bunlar arasında fark var. Benimkiler peluş oyuncaklar, bezden, deriden yapılan içi doldurulmuş oyuncaklar, bunlar başka malzemelerden yapılmış oyuncaklar. Bin basar bin basmaz beni ilgilendirmez. Hayatımda ilk kez dikiş dikmişim oyuncak yapmaya çalışmışım sıkıntıdan :D . Ben bunlara bin değil 100 bin bascak insanın yüreğini hoplatcak oyuncak gösteririm o zmn bu adamınkilerde oyuncak olmaz :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 anam.ciddiye aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ayrıca :D Bu [spo][/spo] ve bu [spo][/spo] bunlara basar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 knex var bide. eskiden 10-11 sene önce yeniyüzyıl gazetesi her gün 5-6 parça veriyodu. bende hala durur. kocaman bir dönme dolap yapmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 of onlarla pod racer yapmıştım ne günlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Passanger üye [şikayet et] § 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:23 [ özel msj ] chemi yapar bunu.yapamaz chemi bunu sdfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aha bu da benim canavar, eheuasda [spo][/spo] sonra böyle oluyo suçluları falan yakalıyo asdasdas [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 isim çok yaratıcı yalnız "motorcyclbot" uahaha [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:56 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 "motorcyclbot".. nesi var.gayet efsane bir isim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 BeIlow iyi hoş diyorsun ama Dendrobium Orchis harbi harbi koyar diyorum ben. Bkz. [spo]burası , şurası ve hatta burası [/spo] Çocukken bile Dendrobium yapıyormuşum lego'larla , haberim yokmuş. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:57 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 auehuaeh yani hep her şeyden üstün bişi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: "Über oyuncak" mı? Şuna bakın siz kararı verin derim. http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%A9%E3%83%96%E3%83%89%E3%83%BC%E3%83%AB http://aidoll.4woods.jp/gallery_j/ Sen bak , benim yüreğim kaldırmadı.İş Bankası yayınlarından çıkan 600 sayfalık "Japon Toplumu" kitabının bitiş cümlesinde de dendiği üzere "Japonlar bu dünyada yaşıyor belki ama bu dünyadan değiller" Ona emin oldum ben. (Yukarıdaki linkler tamamen bu teorinin örneği olarak verilmiş olup bu topic'in yazarı kendi kişisel bir yorumunu sunmamıştır) BeIlow'un ahlakını bozmaya utanmıyo musun sen? sadfasdf Bi de bu Dendrobium denen şey neye yarar be? karma karışık anlamsız bişey? ne araba oluyo ne uçak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Benim ahlakım derken ? sanki 16 17 yaşında biriyimde pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar