Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirana nays vidyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mhlik bi durum yok ya. adam oynuyo oynamasınada karşıdakiler cidden çok salak. hiç haritaya gözden geçirme diye bi durum yok. mirana arrowu atıyo harita açk görebilme şansları var ama hiç nakmıyolar. ne saga ne sola gidiyolar o yüzden dümdüz ilerliyolar. karşıdakiler salak adamda oynuyo iyi şimdi.
Mesaj tarihi:
mh felan şüphesi bone invis kaçarken attıgı arrowu diyosun. valla bende o hp ile orada yakalansam kaçacagım ilk yer kule dibi olur. o yüzden öyle düşünüp oraya doğru atıyo
Mesaj tarihi:
mh'yi çok iyi kullanıyor misal lich'in geri dönceğini nasıl tahmin ediyor ? mimkin değil böyle birşey öte yandan razor görünmüyor ama moon koşarken razoru yatırıyor ki lan mh demesinler çakallığı var gibi geldi bana o durum. Onun dışında milletin rally pointlerini çok çok iyi biliyor ki bu da mh olayının bariz olduğunun kanıtı. 3.04 zaman diliminde ki olayda mh değilde nedir. Birde video yayınlıyor tebrik ediyorum çok güzel mh kullanıyor arkadaş
Mesaj tarihi:
Güzel müzik, güzel açılış/kapanış resimleri, orta seviyede oyuncu, nub power ve MH. 02.16, 04.35 ve 04.52 komedi heh insan biraz çaktırmadan yapar dedirten cinsten :)
Mesaj tarihi:
Mh denilemez ya bu oklara ama bu adamın vol1 mi ne bir videosu daha vardı o daha efsaneydi bi anti mage kesişi vardı hakikaten ilk izlediğimde oha demiştim o video bayağı şüpheli mesela.Ayrıca çalışınca oluyor ben bir hafta sırf Mirana oynadım zamanında şimdi ne zaman Mirana alsam adım mh ci ye çıkıyor : ) Neyse ki Anti Mh haritası falan çıktı adamlar artık bir şey diyemiyor
Mesaj tarihi:
mirana oklarini ok yapan karsisindaki adamlardir. havadan suzule suzule 290832849023 metreden gelen bir oka feyk atamayan adamda noobdur. ha karambolde yersin o oku tamam. ama abicim canin az arkanda mirana var dumduz de kacilmazki yahu
Mesaj tarihi:
bazen çok pis atıyorum bende.
takım arkadasın birini az canla kovalarken kosu yoluna atınca yiyor adam haliyle.
arkasına mı baksın mirana ok atcak diye mi kaçsın.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
late gamede yapamaz bişey bence.
adam mh 2 kere gondar tutturması var hemen atmıyor beklıyor resmen. allahtan karsıma cıkmamıs söverdm gavura djksg
  • Yeni Oluştur...