FirstAttack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ben goldunda vatanında teknik servisinden memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vatan fazla pahalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ben Taa floryada oturuyorum ama en ucuz Kadıköy'de satıyorlar diye duydum.Teknik servisini fln bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vatanda olan şu: birisi gidip bişey alıyor, memnun kalmıyor, bozuk çıkıyo falan, hemen geri alıyo bunu vatan tamam. Ama o malı vitrine geri koyuyo. Başkası alıyo bu sefer. aynı şeyleri o yaşıyo. ööle gidiyo... oradan aldığınız bişey olursa, önce kutunun üzerinde içinde ne olduğunu falan kuyun, sonra kutunun içine bakın kolay açılan bişeyse. çünkü bu geri dönen ürünlerin cdsiydi kılavuzuydu eksik dönüyo vatana genelde... [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 CardFinans'ın varsa Vatan çok avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar