Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 itiraf.com'dan alıntıdır. ciksimen; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22; İl: İstanbul ''Aile planlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ''İki çocuk az, üç çocuk fazla.'' diye cevap veren İbrahim Tatlıses´e siyaset hayatında başarılar dilerim. asddsasadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sdfsdfsdsdfsdfa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ahahahahahahahahahahaahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kafa yorulası bi açıklama yapmış kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Peki bunun nesi itiraf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kılıfa takılma arkadaşım, içeriği gör!!!! : pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Peki bunun nesi itiraf? ööle işte... ilk açıldığında harbi itiraf tarzı şeyler vardı, şimdi daha çok "aşırı kontrollü forum" halinde nerdeyse. Ama ilginç ve böyle geyik şeyler çıkıyo sık sık... (ha, "sabah sabah seda sayan" mantığında yazılanlar yok mu, sürüyle...) bi de Zopik +1 :D [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 13:56 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 usta ver ordan 2.5 acılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hahahahahaahah [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 15:33 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İbo'ya bi ASİLDFKSALKASFDLKSADFAKLDFASLDSAFKASFASLDFKASDF gider cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Killer, 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:46 tarihinde demis ki: İbo'ya bi ASİLDFKSALKASFDLKSADFAKLDFASLDSAFKASFASLDFKASDF gider cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ZASDUAHDASUHDSAUDHSAUDHSAUDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bunu alanlar bunuda aldı; [spo]maturel88 Erkek, ankara, Yaş: 36 17.07.07 Yalatmayı ve anal sexi çok seviyorum. Aletimde baya iri msnde görenlerin ağzının suyu akıyor. Ama karım tam bir uyuz ya. Millet benimki gibi bir şey bulmakta zorlanırken bırakın yalamayı, ellemeyi dahi sevmiyor. Ne şanssız adamım ben ya. Çocuk olmasa boşayacam. Artık onu aldatmanın zamanı geldi kendim gibi azgın birisini bulmam lazım. Oh be rahatladım uyuz kadın sen de otur yemek ye tv seyret. [/spo] KÜSTÜM OYNAMIORM PLS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 öyle bişey hatırlamıyorum ben? başka itiraf sitesi bu heralde? nerelere takılıyosun sen ööle ya?! asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar