Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Torrent] Film/Dizi, Programlar, Oyunlar

Stream

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle ozur dilerim cok konu var bununla ilgili baya baktim eski konularada cok farkli sesler cikmis. Simcik

Film ve Dizi dallarinda en saglam arsive sahip en saglam torrent siteleri hangileridir ? Belirttiginiz sitelerden elinizde invite mevcutsa asagidaki mail adresine yollayabilirseniz sevinirim.

Birde bana windows programlari ve PC oyunlari dallarinda saglam arsive sahip torrent siteleri lazim. Ayni sekilde cok iyi olduguna inandiginiz siteler varsa inviteiniz varsa cok sevinirim.

Invitelar icinde hem isyerimde hem evimde 2mbit baglantilarim var. Cifte seed filan edebiliyorum gun boyu. Ratio konusunda cok siki siteler mevcut ve invite ettiginiz kisilerin sizide etkiledigi siteler oluyor o yuzden korkmayiniz seed manyagiyimdir.

Simdiden tesekkurler

mail adresim:
[spo]daydos [at] gmail [nokta] com[/spo]

Edit: mail

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:54 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

seed derdim olmadigi icin ratiolu siteler daha cazip benim icin. 1-2 sene once koyulan torrentler icin bile en azindan 6-7 seeder bulunabiliyor.

bu arada oyunlar icin site tavsiyesi lazim hala :/ kimse yazmamis birsey. yok mu soyle bol bol oyun arsivi olan bir site

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:37 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...