Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Şöyle sadece çizgiromanların yayınlama tarihlerini aklında tutup bana haber verecek küçük, basit bir takvim arıyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 rainlendar diye bişey vardı, şık...
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Google Calendar sms ile hatırlatması da şukeladır.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ya harbi bu takvim super bi olay.. En yakın zamanda eksiklerinin giderilip Alfa'ya geçmesi temennileriyle..
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 vista ile beraber gelio windows calendar hoş bişi o da, hayatımı şu an o düzene sokuyor. bu arada google calendar nası sms ile bilgilendiriyor, bilgilendirirken ücret aliyor mu?
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ya ben nette mümkün olduğunca cep no yazmamaya çalışıyom. Ona rağmen adını sanını duymadığım yerlerden sms geliyo deli oluyom..
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 senko said: vista ile beraber gelio windows calendar hoş bişi o da, hayatımı şu an o düzene sokuyor. bu arada google calendar nası sms ile bilgilendiriyor, bilgilendirirken ücret aliyor mu? google beleş. ben doğumgünlerini kaydetmiştim. geliyo bi güzel. ama fazla uzun şey yazınca 2-3 mesaj oluyo. yani 1 mesaja bayagı kısa bişe yazılabiliyo. oyle normal şeyler yazmak için kullanışlı değil. hatırlatma olarak kullanabilirsiniz.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oha bayağı güzel olaymış peki kesin geliyor mu? bide bi gün içinde 1den fazla sms gelebiliyor mu?
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet geliyor. denemesini yapabilirsin. ama dedim ya ufak hatırlatmalar. mesela ben "ayşegül doğum günü" yazdım sadece. 2 sms olarak geldi. çok kısa seyler yazmak gerek yani. istediğin aralıkta da tekrarlıyor tabi bunlar. haftalık günlük yıllık...
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yanlız hala beta'da ve eksikleri var.. örneğin bir gün öncesinden yollaması gereken emaili 2-3 gün önceden atıyor.. ya da bir etkinliğin içine girip "kaydet çık" yaptığında firefox'ta takılıyor bazen aynı ekranda vs.. Ama şimdiye kadar bir etkinliği atladığı olmadı.. o açıdan kullanabilirliğinde bir sorun yok gördüğüm kadarıyla. ufak kodlama sorunları var sanırım..
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gittiğimiz stüdyoda bir kere "kaydetmemiş gmail takvimi" gibisinden bir muabbet olduğundan beklemek zorunda kalmıştık, ama çok sık yapmıyor ki hala onu kullanıyorlar :)
Öne çıkan mesajlar