Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gerçekten kasıma kadarsa o zamana yagmur yağar baya eylül ekimde :) işallah tabi ama bazıları dio 1 aya kalmaz bitti biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o değil de... susadım yahu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yazık yahu ankara kurak ztn yağmur yağmaz istanbul desen sömüreni çok izmiri kapatmak lazım dışarıya 5 tane baraj yapılıyo ztn 5-10 yıla insan istifi olmasın buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İstanbul Melen çayıyla 2040 civarına kadar susuz kalmıcak. Ankarada da benzer projeler var ama irili ufaklı. Haberlere gelirsek,bahsedilmesi güzel bence.Toplumun bir kısmının bazı şeylere,anca kafasına vura vura öğretilicek seviyede olduğu bir yerde,böyle haberleri hoş karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Bone hiç kasma öldüremezsin, because true evil never dies. haklısın valla hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 secim olmasa deli gibi kesinti yapacaklarda yemiyor simdi. secim bi gecsin, bi de akp cogunlugu alsin anasini aglatacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Falloutcular belli oluyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hahaha sbah sabah gördüm gülümsetti bu thread beni bana bişi olmaz,bir sürü şişe kapağım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 harbiden fallout biri tekrar oynadım geçen gün koptum bu başlığı görünce :D su işi bitince daha mutantlarla uğraşıcaz olm bu bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Evet aslında istanbul değilde ankara feci. 2 aya yakındır ntv deki su raporunda dikkat ediyorum ankaranın %6 suyu kalmış. ama ne bitmez %6'ysa 2 aydır aynen devam. bitmesini istediğimden değilde ilginç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bizim için geliyorlar önce suyumuzu bitirdiler şimdide bizi alıp götürceklerr!! herkez sığınaklara!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vallahi ben seçimden sonra zamanlı su kesintileri ve/veya suyun metreküpüne zam bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 MUTIES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya aslında benim aklıma bi çözüm daha geldi. elektirikteki gibi suya şöyle bi uygulama gelebilir; en çok kullanıldığı saatler 2 kat para ödenir, en az kullanıldığı zamanlarda normal fiyattan. böölece insanları az su kullanmaya zorlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ona bakarsan,nadide tüketim malı kısmına alıp,3kat zam yaparsında,su nizami bir ihtiyaç olduğu için yapılamıyor bunlar. tabi elektrikte nizami bir ihtiyaç,ama su kadar değil - Türkiye için- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bütün türk halkı akıll olm gece 3 de yapar herkes banyosunu bulasıgını aynı kapı double hesap [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 15:37 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 1'e 7 koyuyorum o su 100 günden çok daha çabuk bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 1'e 5 koyuyorum, ghoullar bir çözüm üretecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 98 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İdareli kullan nedir yani sanki musluğu açıp çekip gidiyoruz. Vatandaş lazımsa kullanır kardeşim, parasıyla değil mi. İsraf ile bağdaştırmak nasıl bir yetersizlik örneğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar