Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: fizban, 10 October 2003 19:40 tarihinde demiş ki: bisikletle köprü geçilmiyo kemikıl :)[hline]Fizban(23:08 PM) : sana godfather diyebilir miyim ? 30-40 la depar bassam durdurabilirlermi? ;) ha birde Wapura alınıyor bisitletler,beleş hemde :p istanbulda olmadığım için bilmiyorum ama,30km lik yolu bir arabadan hızlı alırım heralde o trafikte fiz ehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Emaleth, 10 October 2003 15:26 tarihinde demiş ki: hayat ne tuhaf, vapurlar filan....... ben bu lafı cok sevıyom.. (cenkerdemı okada sevmesemde) bız sabah normal gıttık okula ee bu tabı 7.30 da okulda olmaktan olabılııı[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Off harbi felaketti bugün trafik. İzmitten geldim bende bugün neydi o gişeler, e5e çıkış falan. Bide yol çalışması var pendiğin oralarda ototyol 2 şerite düşünce daha bi eğlenceli oluyor. Rezaletti valla[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bizde böyle sorun yok :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 İyi ki Ankara'da oturuyorum,metro çalışması var genede trafik olmuyor. [Bu mesaj Apache tarafından 10 October 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ah be güzelim, ben o yoldan her allhın günü gidip geliyorum. Sen dert yanmışsında ben ne yapayım :-) said: axedice, 10 October 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Bide yol çalışması var pendiğin oralarda ototyol 2 şerite düşünce daha bi eğlenceli oluyor. [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar