Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 pardon o zaman kitabın kutsallığı değil peygamberin kutsallığı ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @_-_ShadowSong_-_ Din aileden kapilir demedim. Din fakirlerin inandigi birseydir demedim. Yazdiklarinin kalani kendi reklamin zaten , soylenecek birsey yok. Birisi bana cevap yetistirsin diye yazmadim onlari , benim bu konuda ki dusuncelerimdir illa sizi baglayacak diye birsey yok.Kimse alinganlik yapmasin bosuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Dinin islevinin dunyada baris ve huzuru saglamak olmasi gerekirken, su an tam tersine neredeyse her catismanin kaynagi. Din anlamini kaybetti kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ANTİMODES sen tanrının veya dinin olduğuna inanmıyosun demi o zaman açıkla bakalım bu evren nasıl oluştu?gezegenler , canlılar nasıl oluştu? bir yaratıcı yoksa eğer ilklerin nasıl oluştuğunu açıklayabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 clymor. o soruyu tam olarak aciklayamaz bilim. ama bu demek degildir ki tanri var. yani senin dedigin sey sadece bilinmeyen bir sey, bir soru isareti. tanrinin varligini kanitlamiyor hicbir sekilde. hatta tanri varsa tanri nasil olustu? diye bir soru beraberinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bak koyu bir dinci değilim sadece müslümanım ve inanıyorum Allaha.Fakat o senin söylediğin Tanrı nasıl oluştu sorusunuda sorguluyorum ama yinede Allaha inanıyorum böyle bir soru işareti benim inancımı engellemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Clymor, üşenmeyip yazdıklarımı okusaydın Tanrı'ya inandığımı, sadece dinlere inanmadığımı görürdün. Tanrı kavramımda öyle basit bir kavram değil, uzun uzun açıklamam gerekir direk müslümanlıktaki Allah olarak anlama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 clymore burada tanrı kavramı sorgulanmıyor, dinler sorgulanıyor. konudan sapmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Clymor, diyorsun ki bu evren gibi olaganustu birsey bir yaratici olmadan nasil olustu, Allah yaratti tabi diyorsun. Evren gibi birseyin kendi kendine olusmasini aklin almiyor da, onu yaratacak kadar olaganustu birseyin kendi kendine olusmasini nasil aliyor aklin? Ha ben de inanirim bu arada tanriya, peygamber ve din kavramina inanmam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Eh cly aynı şekilde şimdiye kadar öğrendiklerimizin evrenin oluşmasını açıklayamamasını da kabul ediceksin. Açıkla bakalım demekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yazdığımı sonuna kadar okudunuzmu siz?:)Ben tanrının nası oluştuğunuda sorguluyorum diye yazdığımı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Horadric cube ile yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 E tamam da acaip tutarsız dediklerin. Evrenin nasıl oluştuğunu aklın almadığı için nasıl oluştuğunu bilmediğin bir Tanrı'nın varlığını sebep olarak gösteriyorsun, ancak o Tanrı'yı açıklayacak bir şeyin de yok. Tanrı kısmını direk çıkarsan aradan yine aynı sonuca varıyorsun. Ayrıca dinle bunun bir alakası da yok yani. Flying Spaghetti Monster'a inanıyorum ben de o zaman, sırf evrenin bir şekilde "yaratılmış olması" gerektiği düşüncesi dinin gerçekliğini kanıtlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:28 tarihinde demis ki: Horadric cube ile yapmislar. PWND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 antimodes buralarda bir arkadaşta demişti somut bir şekilde belirtebilsek zaten tanrı niteliğinde olmazdı bahsettiğimiz varlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Peki horadric cube u kim yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 chuck norris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Chuck Norris'in adını öyle olur olmaz geyikte ağzınıza almayın çarpılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abi chuck kendisiyle dalga geçenleri çarpsın diye horadric cubeü ve dolaylı olarak da tanrıyı yaratıyor? parçalar yerine oturdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar