Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Din bilimi üzerine konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@_-_ShadowSong_-_

Din aileden kapilir demedim.
Din fakirlerin inandigi birseydir demedim.

Yazdiklarinin kalani kendi reklamin zaten , soylenecek birsey yok.

Birisi bana cevap yetistirsin diye yazmadim onlari , benim bu konuda ki dusuncelerimdir illa sizi baglayacak diye birsey yok.Kimse alinganlik yapmasin bosuna...
Mesaj tarihi:
ANTİMODES sen tanrının veya dinin olduğuna inanmıyosun demi o zaman açıkla bakalım bu evren nasıl oluştu?gezegenler , canlılar nasıl oluştu? bir yaratıcı yoksa eğer ilklerin nasıl oluştuğunu açıklayabilirmisin?
Mesaj tarihi:
clymor. o soruyu tam olarak aciklayamaz bilim.

ama bu demek degildir ki tanri var.

yani senin dedigin sey sadece bilinmeyen bir sey, bir soru isareti.

tanrinin varligini kanitlamiyor hicbir sekilde.

hatta tanri varsa tanri nasil olustu? diye bir soru beraberinde geliyor.
Mesaj tarihi:
bak koyu bir dinci değilim sadece müslümanım ve inanıyorum Allaha.Fakat o senin söylediğin Tanrı nasıl oluştu sorusunuda sorguluyorum ama yinede Allaha inanıyorum böyle bir soru işareti benim inancımı engellemez
Mesaj tarihi:
Clymor, üşenmeyip yazdıklarımı okusaydın Tanrı'ya inandığımı, sadece dinlere inanmadığımı görürdün.
Tanrı kavramımda öyle basit bir kavram değil, uzun uzun açıklamam gerekir direk müslümanlıktaki Allah olarak anlama yani.
Mesaj tarihi:
Clymor, diyorsun ki bu evren gibi olaganustu birsey bir yaratici olmadan nasil olustu, Allah yaratti tabi diyorsun.
Evren gibi birseyin kendi kendine olusmasini aklin almiyor da, onu yaratacak kadar olaganustu birseyin kendi kendine olusmasini nasil aliyor aklin?

Ha ben de inanirim bu arada tanriya, peygamber ve din kavramina inanmam sadece.
Mesaj tarihi:
E tamam da acaip tutarsız dediklerin.
Evrenin nasıl oluştuğunu aklın almadığı için nasıl oluştuğunu bilmediğin bir Tanrı'nın varlığını sebep olarak gösteriyorsun, ancak o Tanrı'yı açıklayacak bir şeyin de yok.
Tanrı kısmını direk çıkarsan aradan yine aynı sonuca varıyorsun.
Ayrıca dinle bunun bir alakası da yok yani. Flying Spaghetti Monster'a inanıyorum ben de o zaman, sırf evrenin bir şekilde "yaratılmış olması" gerektiği düşüncesi dinin gerçekliğini kanıtlamıyor.
Mesaj tarihi:
abi chuck kendisiyle dalga geçenleri çarpsın diye horadric cubeü ve dolaylı olarak da tanrıyı yaratıyor? parçalar yerine oturdu bence
  • Yeni Oluştur...