Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sdf nedir ya. niye cumlelerin sonlarina yada paragraflarin sonlarina bu 3 harfi koyuyosunuz. eliniz mi carpiyor sedef diye sevgiliniz mi var nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sedef diye bi sevgilim yok, onu biliyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asdfg diyorum ben. asıl sedef gitti demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 nikine uygun olarak elizabeth ve elena ile cikiyosun dimi? hiiii yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kaşınma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o değil de bazen saçmalayayım derken anlamlı kelime grupları çıkabiliyor ortaya; yarısı türkçe, yarısı ingilizce olmak üzere :P hakarete kadar varabiliyor yani :P örnek: saf, sad, fag vb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 herif dovecek beni :/ o elle iyi tokat atilir haa. ahaha. saka saka. ama hand gibi bir nik nerden buldun be kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 filmin tekinde karakterin birinin adıydı... ne bilim böle şuursuz espriler çıkacağını. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjkasdfdsafadsjkffhajkdssdfhjkadshfhadskjfshfasdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dev +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesajimi kim sildi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benimki de silindi lan aasdf iki aasd tane asdf dopik asdf vardi asdf ondan heralde asaadf. dopunuz asda'siniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben genellikle ksdjfsdfşl diye yapıyorum , Ş ile süper oluyor , arada ŞAKSDSFŞSDG oluyor ŞAKASXFDSF oluyor ,KLASHKASDFŞLSKDF oluyor , TAŞAKFDSF oluyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 en son kombinasyon hos olmus. cok yazma yanniz, siliveriyorlar ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asd daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sıçra, dağılma, fırla. Ben hazırladığım sporculara öğretiyorum kısaca da sdf diyoruz. Ama her cümlenin sonunda kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benim kullandığım versiyonu asdasfa'dır.Bu kanımca insandan insana bulaşan bir kelime ve kolay olduğu için kullanılıyor.Eli hareket ettirmeden 3 parmak ile gülme,şaşkınlık,kopma tepkisini verebiliyorsunuz daha ne istionuz işte asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 lasjkn salkşdmsaşlödaç asmd naslk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asdasd yapanların büyük çoğunluğu fps oynayan kişilerdir. tahmin teori komplo derin devlet vıdıvıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 qwertynin işleri bunnar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gelişi güzel yazılan bu harf dizisi benim için deliliği ifade ediyor sdfd (kaçın bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 asdasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bence adafsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar