Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eskiden korka korka oynardım. şimdi yine buldum bi yerden. kuruyorum oynamak üzere; ama asıl sorum oyunun soundtrack kısmıyla alakalı. enstrumental bgm'ler kiss'e mi ait? öyleyse şarkı isimlerini bilen varsa çok memnun olucam. çünkü bu oyun sırf müzikleri için bile alınabilir. gogılladım ama bi sonuç bulamadım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kiss'e ait diye hatırlıyorum ben.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kiss in pscyho circus diye bi albumu war zaten yane bende war belki oyunun soundtrackidir ama gayet kiss yane
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o albüme istinaden oyun yapılmıştı diye hatırlıyorum ben
horten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oyun hakkında bilgi verir misiniz? pscyho circus albümünün kapak tasarımı inanılmazdı. bakıp bakıp vay anasını derdik... te tabi ne zaman.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oyun fps. sirktesin. sayko sörkıs yaratıkları falan var. öldürüyorsun işte o kadarını hatırlıyorum
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 super oyundu ya, dibine kadar action dibine kadar kiss dibine kaadr hard rock YEAH!!! olsada oynasam off beast olucaksın acıcaksın penceleri kese bice herşeyi geciceksin.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kiss'in albümlerinde enstrümental bir şarkıya rastlamadım şimdiye kadar.
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gabe gordo / gene simmons (a.k.a the demon) ftw derim. yanan savaş baltasıyla nightmare child'i bile keser. evet bu bi kiss albümü, hatta çok sevdiğim bi kiss albümü. ama oyundaki müzikler bgm tadında enstrumental şeyler. oyunun klasörlerinde de bulunmuyo, data halinde entegre edilmişler. bi gün olur da rastlayan olursa bu müziklere, ben burdayım.
Öne çıkan mesajlar