DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eheh, konu açmaya layık mı bilmiyorum ama, bizim camiden çıkan seslere dumur oldum gece gece. herhalde adam mikrofonu bulmuş konuşuyor.. 2-3 dk sürdü konuşma. başta polis yoldaki elemanlara sesleniyor sandım bakınca camiden geldiğini anladım. tüm müminlerimize selam işte huzur ve refahın ülkede devamı, istikrar vs için oylarınızı akp ye verin tarzı bişiler söyledi. vay anasını be! imam osurdu, iş cemaate kaldı.. * tekrar konuşmaya başlıyodu, lafın ortasında apar topar bi efektle yayın kesildi ehue [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:35 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ooo hanım istikrar için akepeye vermek gerekiyormuş oyu, hadi koş git bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Git duvarına işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 allah akp yi istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bazukayla vursaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu saatte mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eah. ilginçmiş. oysa ki, camiler kışlalarıydı, propaganda merkezleri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sacros evet ona ben de şaşırdım.. gerçi belki gündüz de yapmışlardır duymamışımdır.. cadde üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 cihat ilan edecek adamlar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sacros haklı bu saate bazokayla vurulmaz, kötü şans getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 afedersiniz bu gibi durumları deyimler sözlüğünde şöyle özetlemişler : bokunu çıkarmak. -bilmemkacıncı edik-: bi türlü anlaşılacağını düşünmediğim için not düşeyim dedim, yukarda yazılanlarla alakasız bir şekilde, ilk mesajdaki olayı kastediyorum yukarda yazdıklarımla. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:04 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Vahiy gelmiş adam da okumuş cnm ne var bunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar