Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız Real Madrid yolunda!

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

giderse yalan olur harcanır büyük ihtimalle ..
biraz karakterli olsa hadi tamam diyecem yetenekli oyuncu ama orada becerebileceğini sanmıyorum

zaten yazış bi habere benziyo[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

ilhan gidicek raul veya ronaldo'yu yedek bırakıcak, kih kih kih :)
hüsnü güreli açıklamışsa yazış değildir sonuçta ama adamlar. Real de fena olmayan bir yedek forvet istiyor yani. Takas olarak kimi verecekler ki ama orası merak konusu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

bu haber yazıştır bence ya. dünyada forvet mi kalmadı ilhanı alacaklar. tamam iyi oyuncu fln ama ne zaman ne yapacağı belli olmayan bi adamı niye alsınlarki. hadi yaşı 21 22 olsa neyse dicem.

geçen gün bunun gibi bi haber daha çıkmıştı bjk 200bin dolara bi brezilyalı oyuncuyla anlaştı şeklinde. yalan bence bu haberler

[Bu mesaj Castigater tarafından 06 October 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar yildizlar toplulugu ve Ilhan futboluyla olmasa da bir yildiz. Anca bundan dolayi isteyebilirler. Hani tipsiz bi yedek yerine yakisikli bir yedek alalim, hem karizma yapariz diye. :D

Belki de BJK Ilhan'siz bir sey yapamaz ve biz de BJK'yla sampiyonlarda karsilasirsak yenerler fln diye tirsiyor olabilirler. :D

Secenek cok.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

İste benim dedigim gibi, tipsiz bir yedek yerine yakisikli, karizma bir yedek alip, tamamen bir yildizlar toplulugu olmak için.
Ama bunun dogru olmadigini söylüyorum ve Ilhan, Real'e giderse bayragimi 1 hafta daha BJK yapacagim.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

rofl beni alsınlar madem yakışıklı, karizmatik adam arıyorlar

leblebi gibi sattırırım formaları, çekik gözlerimle japonları değil bütün uzakdoğuyu dize getiririm, çirkeflik desen ilhan'dan babasını yaparım, boş kaleye golde atarım

bonservisimde yok, hatta bonus'uyla nukem'ide getiririm yanımda, tv önünde iki kavga ettimi reyting rekorlarıda kırarız[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 06 October 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
rofl beni alsınlar madem yakışıklı, karizmatik adam arıyorlar

leblebi gibi sattırırım formaları, çekik gözlerimle japonları değil bütün uzakdoğuyu dize getiririm, çirkeflik desen ilhan'dan babasını yaparım, boş kaleye golde atarım

bonservisimde yok, hatta bonus'uyla nukem'ide getiririm yanımda, tv önünde iki kavga ettimi reyting rekorlarıda kırarız[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

meph senın ısın gucun yokmu yok bos kaleye gol atarım cok cırkefım fılan alla alla ınsanlar neden katıl oluyorlar anlasılıyor[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...