Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~320311,00.asp Acaba takas için kimi önerecekler merak ettim şimdi.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 zidane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 figo yeterli bence :p şaka bir yana, bence oldukça saçma bir teklif real adına.. daha iyi bir forvet yok mu yani. para sorun değil adamlarda zaten.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 uzakdoğuda daha fazla ilgi görmek için yapıyolardır bence doğruysa :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Türklerin ilgisini çekmek için. Çekip ne olacak bilmiyorum ama o takımda sadece 1 Türk eksik :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 beyler yanlış anlamayında bunun yazış olduğu belli ya off biz sezon başlamadan dünayayı toplamıştık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 giderse yalan olur harcanır büyük ihtimalle .. biraz karakterli olsa hadi tamam diyecem yetenekli oyuncu ama orada becerebileceğini sanmıyorum zaten yazış bi habere benziyo[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ilhan gidicek raul veya ronaldo'yu yedek bırakıcak, kih kih kih :) hüsnü güreli açıklamışsa yazış değildir sonuçta ama adamlar. Real de fena olmayan bir yedek forvet istiyor yani. Takas olarak kimi verecekler ki ama orası merak konusu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bu haber yazıştır bence ya. dünyada forvet mi kalmadı ilhanı alacaklar. tamam iyi oyuncu fln ama ne zaman ne yapacağı belli olmayan bi adamı niye alsınlarki. hadi yaşı 21 22 olsa neyse dicem. geçen gün bunun gibi bi haber daha çıkmıştı bjk 200bin dolara bi brezilyalı oyuncuyla anlaştı şeklinde. yalan bence bu haberler [Bu mesaj Castigater tarafından 06 October 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Afedersiniz aranızda kaç kişi buna inanıyo İlhan Mansız Edirneden öteye gitcek adam değil bi kere...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Adamlar yildizlar toplulugu ve Ilhan futboluyla olmasa da bir yildiz. Anca bundan dolayi isteyebilirler. Hani tipsiz bi yedek yerine yakisikli bir yedek alalim, hem karizma yapariz diye. :D Belki de BJK Ilhan'siz bir sey yapamaz ve biz de BJK'yla sampiyonlarda karsilasirsak yenerler fln diye tirsiyor olabilirler. :D Secenek cok.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mansız ı olsa olsa japonlara yaranmak için alırlar hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 inşallah doğrudur haber real madrid gibi takımda bi türk de olsa ne güzel olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ilhan mansız süper bir forvet ancak real in ona ihtiyacı yok bariz bir şekilde amaç reklam bence[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 En mantıklı cevap, onlara forma sattırıcak ünlü bi yedek almak için. Kimse gidip Cambiasso, hede hödö forması almaz ama uzakdoğuda falan hele bi de ilhan 3-5 uzakdoğuda dostluk maçında sahaya çıkarsa formaları kapışılır.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 İste benim dedigim gibi, tipsiz bir yedek yerine yakisikli, karizma bir yedek alip, tamamen bir yildizlar toplulugu olmak için. Ama bunun dogru olmadigini söylüyorum ve Ilhan, Real'e giderse bayragimi 1 hafta daha BJK yapacagim.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 rofl beni alsınlar madem yakışıklı, karizmatik adam arıyorlar leblebi gibi sattırırım formaları, çekik gözlerimle japonları değil bütün uzakdoğuyu dize getiririm, çirkeflik desen ilhan'dan babasını yaparım, boş kaleye golde atarım bonservisimde yok, hatta bonus'uyla nukem'ide getiririm yanımda, tv önünde iki kavga ettimi reyting rekorlarıda kırarız[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Mephisto_, 06 October 2003 20:06 tarihinde demiş ki: rofl beni alsınlar madem yakışıklı, karizmatik adam arıyorlar leblebi gibi sattırırım formaları, çekik gözlerimle japonları değil bütün uzakdoğuyu dize getiririm, çirkeflik desen ilhan'dan babasını yaparım, boş kaleye golde atarım bonservisimde yok, hatta bonus'uyla nukem'ide getiririm yanımda, tv önünde iki kavga ettimi reyting rekorlarıda kırarız[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum meph senın ısın gucun yokmu yok bos kaleye gol atarım cok cırkefım fılan alla alla ınsanlar neden katıl oluyorlar anlasılıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 buranın sinir katsayısı amma artmış bea, geyik yapmaya gelmiyosunuz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ilhan real a gitmez, gitse bile imkansiz forma bulamaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ya ben anlamadim euheuhe kimin yerine oyniyacak? raul? ronaldo? guti? morientes i gondermemismiydin real madrid? imansiz beckham kadar meshurmu forma satisini kiyasliyabiliysounuz..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 nukem sadece ilhani alsa ne kadar verecekti real bi soylermisin 5m + guti diyorsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hıc ınanmıyorum yahu bu haber kesın balondur...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 guti real'de 2. ya da 3. kaptan ve takim icinde sevilen bi oyuncudur , i.mansiz'la takasa girmezler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 İlhan Ronaldo'yu keser artık gidince lol<[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar