riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu? Google'a giremiyorum. cPanel diye bir site çıkıp bu adrese kayıtlı bir site yok diye bir şeyler yazıyor.
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bende olmuyor.Ama bi zamanda buna benzer bişey bende olmuştu.Spybot u yükle tarat.Sorununu çıkartır.http://www.paticik.com/forum/view.php?id=45285[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Çok sağol. Ad-ware işe yaramadı, denemiştim... Spybot işalla çözer.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Spybotun buldugu herşey silinebiliyormu? yani 3 sey buldu 2sinde exploit yazıyor birinde Alexa related yazıyor sileyimmi hepsini?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ne bulduysa sildim, hala çözemedi. Hala google'a giremiyorum.
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bende giremiyorum aslında hiç bir arama motoruna girmiyo ne yapmak lazım bilen var mı[hline]DeamoN a slmS :):):)
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sen söyleyince denedim ve gördüm ki ben de hiçbir arama motoruna giremiyormuşum. Yahoo'ya giriyor ancak aratmaya çalışınca "404" çıkarıyor hemen. AltaVista hak getire... Elim kolum bağlandı, imdat!
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abi neyi deneyeceksin hiç bir şekilde çalışmıyo[hline]DeamoN a slmS :):):)
Öne çıkan mesajlar