riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu? Google'a giremiyorum. cPanel diye bir site çıkıp bu adrese kayıtlı bir site yok diye bir şeyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bende olmuyor.Ama bi zamanda buna benzer bişey bende olmuştu.Spybot u yükle tarat.Sorununu çıkartır.http://www.paticik.com/forum/view.php?id=45285[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Çok sağol. Ad-ware işe yaramadı, denemiştim... Spybot işalla çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Spybotun buldugu herşey silinebiliyormu? yani 3 sey buldu 2sinde exploit yazıyor birinde Alexa related yazıyor sileyimmi hepsini?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ne bulduysa sildim, hala çözemedi. Hala google'a giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bende giremiyorum aslında hiç bir arama motoruna girmiyo ne yapmak lazım bilen var mı[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sen söyleyince denedim ve gördüm ki ben de hiçbir arama motoruna giremiyormuşum. Yahoo'ya giriyor ancak aratmaya çalışınca "404" çıkarıyor hemen. AltaVista hak getire... Elim kolum bağlandı, imdat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bir dene bakalım. Google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abi neyi deneyeceksin hiç bir şekilde çalışmıyo[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar