oktayca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Tamamen telekom kaynaklı Freedomla alakalı değil anlık Spikelar giriyor gece saat 12 den sonra düzelmeye başlıyor dün gece test ettim telekom yine çıkışları kıstı sanırım o yüzden kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 aynı problem war , SOL kullanıyorum ama bi fark yok demekki ttnet yurtdısı cikislari patlamis ilginc işler dönüor anlarız yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 evet aynen, akşamüstüne doğru batıyor net, gece düzeliyor. yaşasın telekom. o/ telcom mudur nedir, gelsin hemen, plax :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Sabah oyuna normal olarak girmiştim, 400 civarı bi ms wardı, bir dizi seyredeyim dedim kendime gelmek için. Şimdi oyuna hiç bi şekilde giremiyorum Unable to Connect diyor. Sorun ne olabilir acaba. Hiçbir değişiklik olmadı bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 login server down olabilir server direk down olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben de giremiyorum login server down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bakıma almışlardır sakin olun =) hacklencek halleri yok ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 blizzard hacklense ne gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 düşünsene bizim türk hackerlar harbi kafaya takıp blizzardı hackliyolarmış bütün dünyada yankı uyandırır kanımca 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Serverlardaki elektrik kesintisinden bi rürü server login down. Bağlı iseni zçıkmayın giremiyorsunuz tekrar. 1-2 saate hallolur demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 abi hayvan gibi spike giriyor gene 5'e kadar filan fıstık gibiydi artık yf bile kurtarmaz oldu akşamüstünden geceye kadar zaten yf serverlarına bağlanırken de farkediliyor bu durum mesela bağlan diyorum çat bağlanıyor kopartıyorum bağlantıyı, bi daha bağlan diyorum, çat bağlanıyor bi daha kopartıp bi daha bağlan diyorum, 3 saniye sonra bağlanıyor filan paket kaybı dedikleri şey heralde of gençliğimi çürüttün ömrümü tükettin telekom, al canımı da kurtulayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yanlız 200ms le oynuyor ama arada donup dc veriyor faln garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 your freedom yalan artık sanırım bu kadar spike gormedim arena yapamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bikaç modem restartından sonra bağlantı düzeldi şu an benim, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Morelim düzeldi biraz. Ben de evde 3 bilgisayar bağlı olduğu için sorun bende sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 suan gene eskisi gibi 67-70 ms arasi degisior oyun :P duzelmismidir acaba ?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ewt bugun baya iyiydi telekomun performansı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Benim paylaşmak istedigim bi konu var, millet yf forumlarında bas bas bagırıyor program artık işe yaramıyor diye (bende dahil)YF 90ms gosterıyor sockscap ı acıp oyuna baglandıgımda 400 500 1k civarında stabil olmayan ms ler alıyorum. Aynı sorundan müzdarip olan kimse varmı? Ayrıca bu sorunu cozmus olan biri varsa cozum yolunu anlatırsa cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bende YF kullanıyorum, grevin bitmesinin hemen akabindeki 3-4 gun cok kotu idi YF li YF siz, sonra duzel di su an yine sorunsuz oynuyorum, 25 man raidler dahil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Yf patlak şu anda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 evet YF de problem var, dün normal bağlantı 300-700 arasıydı ve raid yaptım zor olmadı YF ile girdiğimdeyse RTT = 60 ama oyunda aldığım ping 800 ile 4300 arası oyunda donmalar oluyor oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 database serverlarında problem varmış user database i kurtarmakla meşguller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kurtaramadık, gg, thx bye demesinlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kurtardilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Biraz yavaş mı bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar