Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Frostmande serverında oynuyorduk malum sebepten dolayı, alt karekterlerimizi Karazhan serverına geçirdik(paralı migrate). Türk guildi ve lagdan kaçan türk oyuncular var. Şu an ilk hedef karazhan yapmak.

Sizlerde alt karekterlerinizi migrate edebilirsiniz, hem lagsız oyun oynamış olursunuz hemde raid yaparsınız.

Herşeye baştan başlamak güzel olabiliyor...

Gelirseniz, /join turk
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 150 ms ile oynadım Turalyon'da, hayatımda ilk kez 150 ms ile oynadım ve şansıma raid vardı. :) Çok farklı bir histi, genelde 1000ms ve üstü oynadığım için garip geldi ve çok öldüm inanılmaz aggro aldım. E haliyle her backstab yaptığımda vurursa olucağı buydu. Halbuki ben alışmıştım another action in progress yazısına ama olsun. :)) Umarım hepinizde de düzelme olur en kısa sürede.
Sosyal ağlarda paylaş

auchindoun serverı gerçekten çok iyi ama. pingim %90 yeşil bazen sarı oluyor. ortalama 200-250 saat sabah 2 den sonra 200 altı ve gayet oynanabilir oluyor. kablonet kullanıcısıysanız sinyallerini kontrol ediniz çünkü benim upstream seviyesi 59lardayken küfür ediyordum millet bu serverı övdü girdim 500 ping var diye. kablodan adam geldi 49 a düşürdü şimdi dediğim pinglerde oynuyorum.

ama ne olursa olsun şu hız artırma olayından önceki kadar stabil olduğunu söyleyemem. o zamanlar 100 ün altında oynuyordum be sabah 2 den sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Auchindoun da oynuyorum , pingler 200 civarlarında , en kötü 350 oluyor. Fakat server bomboş. Low lvl instance yok. İki üç tane belli başlı guild var kara ve grull farm yapan. Bunlarda düzenini oturtmuş. Dışardan adam almazlar artık. Diğer guild lerde boş muhabbet. Single Game gibi MMO oynarsın yani Auchindoun da . Heroic party hiç yok . Normal 5 man instanclere ise anca 2 saat adam ararsan giriyorsun. Gece 12 den sonra ogrimmar bom boş ya. Ter edilmiş gibi. Kısacası pingler güzel ama single oynamayı seviyorsan !

Edit: İlave olarak ; BG a girmek için minumum 30 dk beklersin. Oda prime time da.

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 21:07 tarihinde, janis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...