deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mortis bu lagda nasıl BT yapabiliyorsun? Daha doğrusu yapabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yapamiorum zaten bugun bi gece 1 de rahat rahat yaptım . Onun dışında dc oluorum sürekli girmiorum raidlere artık o yüzden bırakmak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 giriyorum kaymak gibi oynuyorum, nazar degmesin. ama fps 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Frostmande serverında oynuyorduk malum sebepten dolayı, alt karekterlerimizi Karazhan serverına geçirdik(paralı migrate). Türk guildi ve lagdan kaçan türk oyuncular var. Şu an ilk hedef karazhan yapmak. Sizlerde alt karekterlerinizi migrate edebilirsiniz, hem lagsız oyun oynamış olursunuz hemde raid yaparsınız. Herşeye baştan başlamak güzel olabiliyor... Gelirseniz, /join turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Dün 150 ms ile oynadım Turalyon'da, hayatımda ilk kez 150 ms ile oynadım ve şansıma raid vardı. :) Çok farklı bir histi, genelde 1000ms ve üstü oynadığım için garip geldi ve çok öldüm inanılmaz aggro aldım. E haliyle her backstab yaptığımda vurursa olucağı buydu. Halbuki ben alışmıştım another action in progress yazısına ama olsun. :)) Umarım hepinizde de düzelme olur en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Pingler daha mı iyi, daha mı kötü şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tom girdim karazhana, pingler 500 civarıydı.. ben küstüm oynamıyorum oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 auchindoun serverı gerçekten çok iyi ama. pingim %90 yeşil bazen sarı oluyor. ortalama 200-250 saat sabah 2 den sonra 200 altı ve gayet oynanabilir oluyor. kablonet kullanıcısıysanız sinyallerini kontrol ediniz çünkü benim upstream seviyesi 59lardayken küfür ediyordum millet bu serverı övdü girdim 500 ping var diye. kablodan adam geldi 49 a düşürdü şimdi dediğim pinglerde oynuyorum. ama ne olursa olsun şu hız artırma olayından önceki kadar stabil olduğunu söyleyemem. o zamanlar 100 ün altında oynuyordum be sabah 2 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bende Auchindoun da oynuyorum , pingler 200 civarlarında , en kötü 350 oluyor. Fakat server bomboş. Low lvl instance yok. İki üç tane belli başlı guild var kara ve grull farm yapan. Bunlarda düzenini oturtmuş. Dışardan adam almazlar artık. Diğer guild lerde boş muhabbet. Single Game gibi MMO oynarsın yani Auchindoun da . Heroic party hiç yok . Normal 5 man instanclere ise anca 2 saat adam ararsan giriyorsun. Gece 12 den sonra ogrimmar bom boş ya. Ter edilmiş gibi. Kısacası pingler güzel ama single oynamayı seviyorsan ! Edit: İlave olarak ; BG a girmek için minumum 30 dk beklersin. Oda prime time da. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 21:07 tarihinde, janis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yarıp atmışsın serveri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Artık bir düzelme umudumuz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Arkadaşlar, Karazhan'da türk guildi kurduk, ismi de TURK. lag,spike yoktur, PvE oyuncuları bekleriz. 500 ms gören arkadaş, tekrar denermisin, şu ana kadar oynadığımız grup içinde 300 ms üstünde gören olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sadece meraktan soruyorum, neden guild'ın ismi caps'le ve TURK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Son günlerde Cromaggusta nedense hiç kırmızı bar bile görmedim. Ne kadar değişken dengesiz şeydir yahu. Bu arada bölüme geçememişim hazırlık okiycam. HAngi saatlerde latency iyi söylerim size :D 24 saat takılacaım için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sizin battlegroup hangisi dinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bilmiyorum baba hiç :( lvl kasıyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Sadece meraktan soruyorum, neden guild'ın ismi caps'le ve TURK? Açıkcası türk olduğumuz bilinsin istedik, hep ingilizce alınan isimler yerine ve türk guildi olduğu net belli olsun diye böyle yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bizimki de Tr Horde napalım idare ediyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 195ms atm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Peki yeni serverlar degilde fransadaki frankfurttaki serverlarda durumunuz nedir? ben de pek kırmızı ms olmuyor ama lag spike hala ara ara geliyor ve sinir bozucu sonuçlara vesile oluyor. Dragonmaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bizim gerçek server frostmane, 600-800 ms, % 10 data loss her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Eemerald dream genelde 300-600 arası, Frostmane 300-550 arası oluyor geceleri geç saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Tozuttu beni yine. 5v5 var şimdi 500 ms var burada bile. Lanet olsun, haftaya direk geçiyorum 4k baglnatıya. Zengin olmak için yapıyor bunu adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 4k'da lag spike +1k ms olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 xhun 4mb olsnda bişey deişmeyecek ugrasma bosuna aynı latency devam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar