Razien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Zaidral senin durumuna şununda etkisi olabilir.Bütün aynı bağlantı çeşitlerine ortak port ayrılıyor.Port yoğunsa sorun yaşarsın.Hızların artmasıyla 1024 portlarına çok yoğunluk var.512 kotalı hemen hemen çok az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 1 2 aydır son derece sıkıldım oyundan oynamıyorum artık pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 1024 kotasızım ben mesela. Ayrıca benim için de son demlerini yaşıyor oyun artık, 3. dönüşümdü bu, bundan sonra ne olur bilemem. Son kez bir BE mage denicem bi low PvP serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Aslında iyiki msler yüksek yoksa ben de irade sıfır kesin bağımlısı olurdum kız/üni fln yalan olurdu bir de göbeğim durdurak bilmezdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bu saatte bile berbat, sabaımı bozdu ttnet yine. En iyisi uyuyayım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 saat 9 gibi hörçç diye 1k ya ziplayan latency saat 10 itibari ile dc yetirmekte.. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 An itibariyle cekmi$ oldugum ss saat 12.28 [spo][/spo] [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:32 tarihinde, Waqas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 20k altın? ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 O kadar altına o latency normal bence (ne alakaysa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Para mutluluk getirmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gecmiste fakir ama gururlu bir genclik vardi 56k ile online oyun oynamaya calisirlardi iste o genclik buyudu geliserek degisti neler neler yapti ortamalra akti ama o fakir ama gururlu genclik 56k da aldigi pingleri bugun mumla ariyor yeter ulen dovereim seni telekom HEPINIZI DOVERIM ULEN TANKLA TOPLA AGIR SANAYI HAMLEMLE BASICAM YETTI ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Berbat bir gün daha, gittikçe batırıyor bu telekom. Kafam gözüm heryerim girsin anasını satayım ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 600-700 pingle uo oynadığım zamanları özleidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi 20k altın nedir ya ben ona takıldım harbiden heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 20k altına 2 k latency :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Blizz 2.20 den sonraki patch'de level almayı 60'a kadar kolaylaştırıyormuş ehhe, artık alt charlarınız varsa onlara abanırsınız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 darksun kaynak var mı ? öyleyse kasmicam direk ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sizler hangi serverda oynuyorsunuz bilmiyorum ama stormrage de dun aksam sabit 200-300 arası latency ıle oynadım spike da yoktu genelde de hep böle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 darksun o yeni expansion ile gelecekmis wowwiki de yazana gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Expansionda geleceği kesin değil de, 2.2'de gelmeyeceği kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Evet expansionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bi ülke ancak bu kadar herşeyin siktiriboktanına sahip olabilir. özür dilerim fakat bu böyle delirdim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Üzülme arkadaşım, pek çok kişinin söylemek isteyip de söyleyemediklerine tercüman oldun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bazı serverlarda görünüşe göre latency problemi yok . Bu serverlardan emin olup karakterlerinizi oraya transfer edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu yeni açtıkları serverların konumları farklı olcaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar