Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi 119 ms var, lütfen böyle kalsın ya, lütfen ya sdfas said: fin'den alıntı; could i have this ms forever? ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben de yarım saattır 200-250ms ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sabah abi normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Tam 12:00 itibariyle yükselişe geçti yine, 500ms =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mesai başladı gene , telekom bize eziyet etmek için para alıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Söyleyecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 İyi ki oyunu bırakmışım ya.Sizde aynısını yapın beyler.Oyunu bırakın.Eğer iyi bir accountunuz varsa satın console alın onun yerine.Expansion gelicek zaten yine yalan olcak bütün gear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 2 gundur 120 ms bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok artık yuh 120 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: 2 gundur 120 ms bende Ciddi misin? , nereden oynuyorsun baglantın ne? kablo ? dsl? Devamlı mı gördün o msi geç veya erken saatlerde mi? cevap verrr cevaaaappp!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Blizzard RP serverlarına torpil mi geçiyor ne, max 500 falan oluyor bizde. Şu an 200 mesela. Yüksek yani, keh keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 okul başlasın belki düzelir bağlantılar.. dua ediyorumresmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bırakalı 2 ay oldu latency yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 turkiye/kirikkale/hat 4 mbit wow eu edit - evet devamli dedigim gibi, bir ara 85 ms'ye kadar dustu. misal, 2 saat kadar once elektriklerim kesildi, geri geldiginde nete girdim, wow'a girdim 350 ms surekli traceroute check edip adsl hattini koparttim tekrar baglandim su anda tekrar 120 ms seviyesine inmis bulunuyorum, haberiniz olsun. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:37 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Leath, serverı söylesen bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayret şu an 130 ping var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bende normale göre biraz fazla açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 off fakat felaket lag spike varmış demin bi duel yaptım basiorum büyüye atmio on saat. yalan yani o 130 ping.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 grim batoldeyim, 3 haftadir ne lag ne spike. 512 kotali adsl var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben Grim Batol'a gelsem kesin 2-3 gün içinde orası da saçmalar, siz iyi oynayın diye gelmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Zaidral sen ciddi misin?Grim batol'un serveri hangi ülkede,bglerde sorun yaşıyor musun? pff dediğin doğruysa geri dönüyorm azerotha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Grim Batol sanırım İsviçre'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben ciddiyim de, benden baska nerdeyse herkes agliyor anlamadim valla. 2 kisi falan gordum lag yok o ne ki diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bende öyle aman aman lag görmedim aslında hiç. Download açık, neredeyse tavan yapmışken bile 400 - 500 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben ne raid yapabiliorum duel bile yapamiorum. 1-2 hafta daha beklicem. zaten ondan sonra ya guildden atılırım ya ben oyunu bırakırım.. oyun oyun olmaktan çıkalı çok oldu çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar