Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu argumanini destekleyecek herhangi bir duyuru, yazi yada yayimlanmis bir haber var mi elinde?

@ Sparkcaster
Tirmaliyorum acayip :) Simdi Cek Cumhuriyetinde bir yer buldum ordan VPN hizmeyi almak icin kasiyorum. O tarada dogru olan hatlarda yogunluk yok, kurtarabiliriz gotu belki bu sekilde :)
Mesaj tarihi:
Lag olması işime yaradı, mainle oynayamıyorum. Alt kasıyorum :D . Priest FTW, sürekli lfg healer last spot yazıyorlar :D Aranmak güzel şey, roguela en whispliyodum priyle onlar whispliyor.
Mesaj tarihi:
bağlantı 1mbit'e çıktı 1 haftadır. 1 eylülde bir daha mı 4 katına çıkıcak ? Yoksa yurtdışı bağlantılarıyla uğraşması mı biticek türk telekomun ?
Mesaj tarihi:
said:
İyi de abla lag varken en zor iş tank veya healer olmak. O kadar sevinme derim ben sana =)

@pekaziz; Şekerim iyi de daha 20 lvl char, arkadaşın hunterına follow atıp boost yaptırıyorum :P, lag mag koymuyor. Ha kasana kadar telekom adam etmezse neti, o zaman bir adet minigun bulmam gerekir xD
Mesaj tarihi:
Aşkım deadwall, her zaman yanında bir abi bulamazsın, o zaman lag çat diye iner kafana :p

Saat 16:00 itibariyle idare eder olan lag bende dandikliğe doğru ilk adım attı. 2k ms ve 15s spikeler ile harika bir tecrübe daha edindim :/
Mesaj tarihi:
alla alla ilginç ben şu an shatrath ın ortasındayım ve 273 latency var :P üstünebide arkada dl programını da kapatmadım ki hep kapatırım normalde.

edik: 170 oldu lol

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...