Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Ekim Perşembe - TV'de Titanic

Sam

Öne çıkan mesajlar

bu aralar film bolluğu var maşallah, bu akşam da star'da 20:30 itibariyle titanic var. gördüğü aşırı ilgi nedeniyle anti,hayranlar türedi fazlasıyla ama gayet güzel bir james cameron (terminator'e yaklaşamasa da) filmi, hiper uzun olsa da özellikle görmeyenlere tavsiye edilir. kate winslet hoş, leonardo dicaprio da dayanılır yani daha ne olsun.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla gemide olsaydım onca tahta yatak var bidon var vsvs iple bidonları yatagın altında bagla duba yap 2 kişi taşı yukarı batarken geminin burnunda denize indir cık üstüne hiçmi akılları ermes bu insanların :)

bu arada bitişi süper filmin ne derseniz diyin cok sağlam film

(os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 10 October 2003 12:38 tarihinde demiş ki:
...(os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)....[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D

ya ama Rose (100 yaşındaki hali) sölüyo ya 6 filika aramaya döndü diye yannış mı hatırlıyorum?![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 10 October 2003 12:38 tarihinde demiş ki:
(os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u

kayıkta etrafa fener tutan başkaları da var, adam sürekli "iyi bakın etrafa!" diye bağırıyordu. karanlıkta neye bakacaklar ki? fenerleri var işte..

önce beğenip de sonra anti-hayranladan etkilenip "ben de beğenmedim" demek çok ilginç. benzeri "kaplan ve ejderha"nın da başına gelmişti..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...