Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu aralar film bolluğu var maşallah, bu akşam da star'da 20:30 itibariyle titanic var. gördüğü aşırı ilgi nedeniyle anti,hayranlar türedi fazlasıyla ama gayet güzel bir james cameron (terminator'e yaklaşamasa da) filmi, hiper uzun olsa da özellikle görmeyenlere tavsiye edilir. kate winslet hoş, leonardo dicaprio da dayanılır yani daha ne olsun.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 İlkinde hoştu.İkincisinde bazı noktalara dikkat edince çok güldüm.Kadının gemi batarken eteğinin kafasına geçmesi falan :P.Ama genede hoş film.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 heh millet unutmuş anlaşılan filmi, akılda "çok şişirildi yaa" yorumları kalmış olmalı.. :) özellikle sonu muhteşemdi, hastayım cameron'a..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tıtanıc hıc seyretmedım halada seyretmıuyorum hıc ılgımı cekmıyor neden acaba ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sux sux sux sux sux bu film nası gişe rekoru kırar ya cameron yatsın kalksın leonardo di caprio denen tipe dua etsin[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arkeyn +1 eh..Tarihsel bir deniz felaketini AŞK filmiyle buluyan zihniyet..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 siz gidin neon floresanla ordu kesen zihniyete tapın madem.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 o gemide 1 tane jedi olsa batmazdı..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 vücudundaki koli basililere hava basar uçururdu gemiyi, lucas'ın olayı o kadar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Jedi genirmesi bile yeterdi o gemiyi yerine kadar goturmek icin..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 valla gemide olsaydım onca tahta yatak var bidon var vsvs iple bidonları yatagın altında bagla duba yap 2 kişi taşı yukarı batarken geminin burnunda denize indir cık üstüne hiçmi akılları ermes bu insanların :) bu arada bitişi süper filmin ne derseniz diyin cok sağlam film (os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bitmek bilmeyen baygin film. vizyona girdiginde nasil begenmisim hayret.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 titnicin oskarları topladagı sene en ıyı irkek le hatunu kım almısıt*[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: DynamicK, 10 October 2003 12:38 tarihinde demiş ki: ...(os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)....[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D ya ama Rose (100 yaşındaki hali) sölüyo ya 6 filika aramaya döndü diye yannış mı hatırlıyorum?![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 walla ilk izleyişte gusel de sora sadece batma sahnesini izliyorum onceleri bayıo yani cekilmio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 İzlememekte çok direnmiştim, sonra eşimin baskıları ile zorla izlemiştim. Bir kere izlenebilcek bir film ama 2. kez bayıyor beni.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: DynamicK, 10 October 2003 12:38 tarihinde demiş ki: (os: sonunda kayık la denizde canlı insan kaldımı diye aramaya geldiklerinde denize tuttukları fenerden baska ortalıkta gezinen bikaç ısık daha var kamera ısıkları sux o sırada ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D kayıkta etrafa fener tutan başkaları da var, adam sürekli "iyi bakın etrafa!" diye bağırıyordu. karanlıkta neye bakacaklar ki? fenerleri var işte.. önce beğenip de sonra anti-hayranladan etkilenip "ben de beğenmedim" demek çok ilginç. benzeri "kaplan ve ejderha"nın da başına gelmişti..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar