Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalette çıyan görmek!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

geçen evde hamamböceği gördükten sonra her yeri böcek yemiyle doseyen ben bugün de yaklasık 13 dakika önce ortadan etli yandan bol bacaklı psikopat bi canlıyla karsılastım.hatta üstüme sürdü matrix yaparak üzerinden atladım.bir sonraki aşamada tarantula ve yılan bekliyorum evimin içinde.
http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg bunu da izledim ve artık uyumam söz konusu değil , uyumayın siz de!

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:47 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Boy: Genelde bina çevrelerinde görülen türleri 5 cm
Renk: Türlere göre kahverengi ve turuncu-kahverengi.

3–10 cm büyüklüğünde 2-8 mm eninde yassı halkalı etrafında 17 çift anteni olan zehirli canlılardır. Gündüzleri evlerin nemli, loş ve karanlık yerlerinde, taş altlarında, deliklerde gizlenirler. Geceleri dolaşır, böcek ve solucanlar ile beslenir, insana saldırmazlar.

"Çıplak ayakla dolaşırken, terlik, ayakkabı giyerken sokarlar. Isırdığı yerde bir birine benzeyen iki tane koyu renkte iz görülür ve örümcekteki gibi zehirlenme belirtileri ortaya çıkar."

adam ayakkabı giyerken sokuyomus, geceleri de benimle beslenicek aq
Sosyal ağlarda paylaş

bu hayvanın kansere ve toksisiteye karşı korunma mekanizma çok ilginç direk vücudunun etkilenmiş kısımlarını döküyor yere heh. ilaç sıkınca sıktığınız yerden itibaren başlayıp ilaç yayıldıkça vücudunda her yerini döküyor zavallı hayvan.

said:
ev ciyanı ne be, pet gibin.

haha, ev olmayan çiyanı görüp de yaşayan olmamış o yüzden bu ayrımı yapıyorlar d:

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:29 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

house centipede diye geçiyor dori, zaten türkçede bir adı yok hayvanın bulamadım sadece wikipedia da ingilizce döküman var :D

edit: sıkabilisiniz tabii ama bazen ilaç sıkılmayacak yerlerde bulunuyorlar zemin üzerinde yakalarsanız acımayın.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:30 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...