Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 geçen evde hamamböceği gördükten sonra her yeri böcek yemiyle doseyen ben bugün de yaklasık 13 dakika önce ortadan etli yandan bol bacaklı psikopat bi canlıyla karsılastım.hatta üstüme sürdü matrix yaparak üzerinden atladım.bir sonraki aşamada tarantula ve yılan bekliyorum evimin içinde. http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg bunu da izledim ve artık uyumam söz konusu değil , uyumayın siz de! [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:47 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abi çiyan değildir o be çiyan dediğin termos kadar bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Boy: Genelde bina çevrelerinde görülen türleri 5 cm Renk: Türlere göre kahverengi ve turuncu-kahverengi. 3–10 cm büyüklüğünde 2-8 mm eninde yassı halkalı etrafında 17 çift anteni olan zehirli canlılardır. Gündüzleri evlerin nemli, loş ve karanlık yerlerinde, taş altlarında, deliklerde gizlenirler. Geceleri dolaşır, böcek ve solucanlar ile beslenir, insana saldırmazlar. "Çıplak ayakla dolaşırken, terlik, ayakkabı giyerken sokarlar. Isırdığı yerde bir birine benzeyen iki tane koyu renkte iz görülür ve örümcekteki gibi zehirlenme belirtileri ortaya çıkar." adam ayakkabı giyerken sokuyomus, geceleri de benimle beslenicek aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 5 cm ne ya olur mu çiyan dediğin kocaman şey be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yavrudur bu arkadasım niye zorluosun, halusinasyon mu gordum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O_o o ne oyle yahu.... farenin ırzına geçmiş resmen...böcek.. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ev çiyanı görmüşsün sen http://forum.paticik.com/konu.php?id=183301 bak bakiyim bu mu ? buysa ben bunların kitabını yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya hiçbir böceği görünce iğrenmem, bunu görünce midem bulandı. çirkin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 e yeter lan. hep sizin yüzünüzden kasinti basiyor gecenin bi yarisi. bizi de uyutmuyosunuz burda reyis! /: kasiniyorum. kasiniyorum... sizin yüzünüzden.. kasinmamaliyim. kasinmak istemiyorum. kasinmak istemiyorsunuz. KASINIYOSUNUZ, yapmayin artik! böcük dopiklerinizi alin ve gidin. grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hayvan terli, sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 oha dinazor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben aştım o kaşıntıları bi gece 5 üzerinde ev çiyanı öldürünce öeah diyor insan irili ufaklı kadın çocuk demeden katlediyorum namussuzları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ev ciyanı ne be, pet gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu hayvanın kansere ve toksisiteye karşı korunma mekanizma çok ilginç direk vücudunun etkilenmiş kısımlarını döküyor yere heh. ilaç sıkınca sıktığınız yerden itibaren başlayıp ilaç yayıldıkça vücudunda her yerini döküyor zavallı hayvan. said: ev ciyanı ne be, pet gibin. haha, ev olmayan çiyanı görüp de yaşayan olmamış o yüzden bu ayrımı yapıyorlar d: [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:29 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ilacı direk kafaya sıksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 house centipede diye geçiyor dori, zaten türkçede bir adı yok hayvanın bulamadım sadece wikipedia da ingilizce döküman var :D edit: sıkabilisiniz tabii ama bazen ilaç sıkılmayacak yerlerde bulunuyorlar zemin üzerinde yakalarsanız acımayın. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:30 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ilginç bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benim boceklere karsi tek bi yontemim var: domestos ultra camaşır suyu, çöt de kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bende gördüm biraz önce kingpin'inkine benzer bir mahlukat. tırtıl ile örümcek karışımı birşeye benziyordu. ev çiyanıymış meğer... ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ilaclama firmaları kapının altından atıyormus gibi bi hisse kapıldım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o da birşey mi,ben tuvalette kel gördüm. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:50 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kendini gördün heralde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben evde böcek görürsem ona bu yaptıgının yanlış oldugunu, kendisiyle bir daha görüşmek istemedigimi söylüyor ve çıkartıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bizim otelde de var cons olduremiyo para vermiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar