Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.falcon-nw.com/ Sitede çok hoş bir müzik var. Hidden Clues çok hoşuma gitti. Rise Again de fena değil. Ama ne yazık ki indirilemiyormuş. Diğer müziklere pek fırsat olmadı da, Hidden Clues'u tekrar tekrar dinliyorum 1 saattir. Bu tip müziklere ne ad veriliyor? Trance mı? Hangi grupları tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 trance gibi. ama trance nedir tam olarak onu bile bilmiyorum. ama trance'se infected mushrooms'u oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 genel olarak ambient/lounge deniyor bende baya meraklısıyım ama sınıflandırılmasını bi türlü tam olarak öğrenemedim :) bu senin gönderdiğin sitede chillout lounge olmuş biraz. bu tarzda cafe del mar ve ministry of sound'un chillout sessions isimli albüm serilerinde bulabilirsin, bende 17 albüm var o tarzda gittim değişik değişik forumlardan aptal rapidi bekleye bekleye indirdim :) ama şöyleki o kadar geniş bi yelpazeki aralardan salsa, bossa nova filan esintili şeylerde cıkabiliyor, böyle şeylerde. ben her türlüsünü seviyorum şahsen :) bu arada erotic lounge diye bi seride onun baya hastasıyım ben bu sitedekine daha yakın bi soundda edik: ankaradaydın dimi sen bone? bi kısmını cd ye cekip vereblirim istersen [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:16 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar